Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek? Nem akarok apósékh...

Mit tegyek? Nem akarok apósékhoz költözni.

Figyelt kérdés
Hàrom hónapja vagyunk hàzasok és most úgy néz ki,hogy jön a gyerek. A férjem azt akarja hogy költözzünk végleg az ő szüleihez, de én nem szeretnék annak ellenére, hogy szeretem őket. Sajnos úgy néz ki, hogy ez az egyetlen megoldàs a baba érdekében. Hogyan szànjam rà magam?
2015. ápr. 28. 16:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
55%
Mégis miért ez lenne a megoldás? Most is éltek valahol és valamiből nem? Nem igazán értem, mi a búbánatnak vállaltok gyereket, ha nem tudjátok eltartani?!
2015. ápr. 28. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

Mondjátok meg nekem, hogy mi a francért sirankoztok, ha úgy csináltok gyereket, hogy nincs máshova mennetek, mint a szülőkhöz.

Óvszer, végén ellenörzés, aztán ha lyukas, akkor esemény utáni tbl.

Ha meg gyereket akartok, akkor tervezetten, bakker.

Én biza paraszt lennék a gyerekemmel, meg a párjával is, ha a nyakamra csinálnának egy gyereket. Nem az anyóssal, apóssal van a baj, hanem a sok felelőtlen, babázni, meg papást-mamást játszani akaró felelótlen emberrel.

Kedves kérdező! Mi volt a tervetek esküvő, és gyerekvállalás előtt?

2015. ápr. 28. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
48%
a nagyszülök akarják hogy gerekestűl a nyakukra üljetek
2015. ápr. 28. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
Hogyhogy nincs más megoldás? Most hol laktok? Szerintem kerüld el ezt a szitut. Kisgyerekesként messziről is képesek szekálni a kedves rokonok, nemhogy közelről.
2015. ápr. 28. 21:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Hacsak nem tarthatatlanok a körülmények, tarts ki amellett, hogy nem akarsz költözni. Mi is felnőttünk a panelban, és sokkal jobban jártunk, mintha a nagyszüleink akartak volna nevelni minket. Akármilyen jó is a kapcsolat, ebből csak a gond van. Én a saját szüleimhez is csak végszükségben költöznék (pláne gyerekkel), pedig én is és a párom is nagyon jól kijövünk velük. Az meg hogy végleg teljesen kizárt. Ha végül arra is juttok, hogy oda kell költözni, akkor azt azért tisztázd a pároddal, hogy amint lehet, elköltöztök onnan, és csak akkor költök oda, ha ebben egyetértetek.
2015. ápr. 29. 01:48
 16/16 anonim ***** válasza:

szóval bécsúszott

akkor költözzetek, és majd utána ne pattogj!

2015. ápr. 29. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!