Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Volt mar valaki az en helyzete...

Volt mar valaki az en helyzetembe?

Figyelt kérdés
Nem tudom mar mit csinaljak. Fulladok ha itthon kell lennem, neha jo de altalaban nem jol erzem magam. Anyosomeknal lakunk es nekem mar elegem van. Mindig ha haza jovok latnak mikkor jovok, ha reggel megyek dolgozni szinten latnak. Nem birom en ezt hogy allandoan tudjak hol vagyunk mit csinalunk. Nagy hazban lakunk allatunk laknak anyosomek, terhes vagyok a 4 honapban tartok. Tervezuk az eskuvot a jovohonapba, de parom azt mondja ha nem teccik itt sajnalja mert o innen elmenni nem fog en peddig mehetek. Total el vagyok keseredve hogy a kis csaladunkat tervezuk kozben peddig minden tonkre megyen. Tanacsokat kerek. Most mitt tegyek orokre legyek boldogtalan es fogjam be a szamat?
2015. ápr. 28. 14:02
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
24%
tokeletesen ugyan ez a helyzetem.annak ellenere hogy fizetunk ,megis mi vagyunk az o nyakukon ,nincs beleszolasom semmibe ,kopogas nelkul beront a szobankba ,rendezkedik ha nem vagyunk itthon.folyton olelget mint egy ovodast ,allandoan van mondanivaloja ,ha nincs itthon a ferjem aki ra mer szolni ,le sem tudom magamrol vakarni ,allandoan rendezkedik ,ugy erzem magam mintha 10 eves gyerek lennek.kb ketnaponta sirva kiborulok ,konyorgom a ferjemnek h koltozzunk el.sajnos neked ott kuss van ,ahogy nekem is.en szemely szerint azon gondolkodom ,hogy elmegyunk a babaval ketten berelunk egy garzont.persze a ferjemmel minden marad a regi ,csak o azt mondta meg 2 evig gyujtenie kell hogy minden jo legyen.
2015. ápr. 28. 14:13
 12/39 anonim ***** válasza:
65%

Hat, elottem levo valaszolo kerdeset tennem fel en is...olyan buta emberek vannak!

Miert nem gondolkodtatok ezen elobb? Mi az, hogyott laktok anyosodek nyakan es megcsak elkoltozni sem terveztek, sot, gyereket is vallaltok? Minek? Hova?

???

En sajnallak, kedves kerdezo, ertem, hogy szeretitek egymast es egyutt akartok lenni, de mi lesz azzal a gyerekkel, es Veled? Mar most boldogtalan vagy!

13/39 anonim ***** válasza:
22%
Nyugodj meg, babát vársz, minden változik benned, ezért vagy mindenre érzékenyebb. Nem bánt senki, nem lesz semmi baj. Nem lenne jobb,h a minden pénzetek egy koszlott albérletre menne. Anyósék élik a maguk életét, nem azzal foglalkoznak, hogy te épp mit csinálsz. Ennél jobbat BöszmeFeri sem tudna mondani.
 14/39 A kérdező kommentje:
Igen es attol felek hogy a gyereket majd nevelni akarja, mert a sogoromek ket gyereket is nevelni akarta a sajat elkepzelese szerint
2015. ápr. 28. 14:14
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

hát bocs, de minek vállaltatok oda gyereket?

párod cuki, hogy te mehetsz ahova akarsz, én mennék is, aztán ha észbekap, jó, ha nem , akkor ...

2015. ápr. 28. 14:15
 16/39 A kérdező kommentje:
Mi nekunk rendesen megvan csinalva sajat emelett. De en nekem az udvara sincs kedvem ki menni, vagy ha csinalnek is valamit nem erzem ugy hogy magamnak csinalnam. Volna hova menunk de nem akar. En csak azt nem ertem hogy miert nekem kell magam fel aldoznom, a gyerekert barmikor de az bant hogy parom ertunk nem.
2015. ápr. 28. 14:18
 17/39 anonim ***** válasza:
87%
Hát, elolvasva a sztoridat az a határozott véleményem, hogy ezt becumiztad. Evvan.
2015. ápr. 28. 14:18
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

ez el van cseszve

az elején meg kellett volna beszélnetek, hogy akkor maradtok X ideig, akkora tudtok menni albia, sajátba stb.

nem hiszem h kedves párod most lett anyuci pici fia

2015. ápr. 28. 14:20
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

A sógorék is ott laknak? Szuper lehet!! Költözzetek például a te szüleidhez, vagy esetleg menjetek teljesen külön! Ez nem jutott eszetekbe terhesség előtt?

( Az írásod egyébként kritikán aluli!)

20/39 A kérdező kommentje:
Koszi
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!