Hogy lehet ezt meg igy evekig kibirni?
Nem hiszem, hogy valakinek van meg ilyen csaladja, mint nekem. Minden nap azon jar az eszem, hogy fogom magam, mindent itthagyok, es elmegyek.
Kezdjuk azzal, hogy anyosom, amikor hozzamentem a fiahoz, minden erejevel azon volt, hogy ne koltozzunk el, maradjunk vele, mindent rankirat, az lesz, amit akarunk, csak maradjunk.
Beleegyeztunk, 20 ev elteltevel azonban olyan lett, mint aki nem normalis, nem engedi, hogy ugy csinaljuk az udvart, ahogy akarjuk, mikor pedig mondjuk neki, hogy mit mondott evekkel ezelott, akkor azzal jon, hogy menjunk, fogjuk magunkat es koltozzunk el, ha nem tetszik(hozzatennem, hogy mar most vagy 25.000 Eurot beleoltunk a hazba).
Neki viragosladakat kell csinaljon a ferjem, nem csinaltatja meg massal, mert a ferjem is megtudja. Napok ota azt csinalja, mert neki soha nem eleg. A hazon a hatso ajto(dupl fa) olyan, hogy korhad, tiszta peneszes, kulso resze pedig olyan, hogy alul egy hatalmas lyuk van, ahol a kutya, macsak be tud bujni, de az a valasz, hogy ugyse latja senki. Erre meg ratesz egy lapattal az is, hogy a fiam is nekemallt, hogy miert nem jo az az ajto, ki latja.
Tietek a ház és ezt írod:
"Amikor az ebedlo es a nappali kozotti ajtot ki szerettem volna vetetni, o rogton megjegyezte, hogy teljesen a fellegekben jarunk, hogy ilyet akarunk csinalni. "
Hát vazze, kihívom az embert, aztán kivetetem az ajtót. Mit csinál anyósod? Ülősztrájkol?
Nyámnyilák vagytok mindketten.
Vigasztaljon az, hogy ha 20 évet kibírtál már hátha nem kell majd annyit, mert lassan felfordul...
Bár lehet, hogy olyan szarul jársz majd mint anyósom. VOlt olyan hülye, hogy hozzáment apósomhoz, akibe a szülei belenevelték, hogy nem szabad elköltözni,mert jó nekik a kétgenerációs házban, ahogy előtte már isten tudja hány generáció óta mindenkinek jó volt a családban. Hát maradtak. Anyósom anyósa (jó mi?) 87 éves koráig húzta végig ereje teljében volt az utolsó három hónapot leszámítva. Anyósom 65 éves korában lett önálló ember. Addig az anyósa döntött el MINDENT a telken és a házban, bár ő is a nevükre íratta. A férjemet is megpróbálták úgy nevelni, hogy maradjon a házban majd az feleségével, de én még mielőtt hozzámentem megmondtam neki, hogy eszébe se jusson én nem fogok úgy járni, mint az anyja. Szegény anyósom mióta meghalt az anyósa azóta olyan, mint akit kicseréltek, ki van virulva. Igazán sajnálom, hogy erre 45 évet kellett neki várni, de hát ha ilyen hülye volt.. remélem te jobban jársz, de ez csak akkor fog megoldódni, ha
1. elköltöztök
2. anyós meghal, de agyon nem verheted és lehet benne van még vagy 30 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!