Ez milyen mondat egy anyóstól?
Tudva azt,hogy az esküvő tervben van,komoly kapcsolat.
"Addig nyitva áll az ajtóm mindig előtted,amíg együtt vagytok." Miért,utána már nem ? :D Akkor nagy lehet a szeretet.
Utána már nem. Ameddig a gyerekemet szereti, jól bánik vele, én is szeretem. Kedvencét főzőm, elviselem a "hülyeségét" is, ha kell.
Ha már nem szereti, tiszteli, nem méltón bánik a gyerekemmel, látni sem akarom többet.
Elfogadom, szeretem, ha boldog mellette a gyerekem. Ha nem, többet nincs bejárása hozzánk.
Normális felfogás.
Nem tudjuk, mire volt ez a mondat a válasz.
Ez bántó lehet, de fiús anyaként mondhatom: pillanatnyilag korrekt gondolkozás. Az én fiaimnak is voltak már barátnői, elbeszélgettem velük, tudatosan tartom a távolságot, ezt a srácok is tudják. Ha majd lesz esküvő, pláne unoka, akkor lányomként tekintek majd a menyemre, és igyekszem objektíven tekinteni rá (azért nem könnyű, mert én a fiamat szültem meg és neveltem fel, hozzá kötődöm érzelmileg erősebben, tudatosan kell arra figyelnem, hogy ne álljak automatikusan az ő oldalára.) Tudomásul kell venned, hogy a szüleidnek te maradsz a lányuk, a vő vagy marad, vagy nem, az anyósnak pedig a férjed mindig a fia marad, te vagy/leszel a meny, akinek a személye akár változhat is.
A szeretet nem alanyi jogon jar.
Majd ha latja anyos, hogy valoban erdemes vagy a szeretetre, es nem a te hibadbol valtok szet a paroddal, akkor majd utana szivesen lat majd teged. De ehhez ido kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!