Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan adjam elő ezt a vőlegén...

Hogyan adjam elő ezt a vőlegényemnek?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz az esküvőnk és utána költözünk össze az ő házába. Én azt szeretném, ha néhány hónapig anyukám is velünk lakna. Tudna nekem segíteni. Nem vagyok valami konyhatündér. Egész eddigi életemben kiszolgált anyukám, ezért még egy kakaót sem tudok elkészíteni. Nagy szükségem lenne rá, hogy ne kelljen a mély vízbe ugranom. Szerintetek hogy viszonyul egy férfi az ötletemhez?

2015. ápr. 7. 17:14
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
84%
Ha a párod anyját költöztetted oda, akkor ő legalább úgy tudja megtanítani az ételek elkészítését, ahogyan a párod szívesen eszi. Több értelme is lenne.
2015. ápr. 8. 10:22
 52/55 anonim ***** válasza:
85%

jesszus

el se vennélek

van internet, szakácskönyv, telefon

kinézed, főzöl, nem lesz jó, kidobod, csinálod újra és kész

de nyugodtan hozd fel a párodnak, fix h nem vesz el

2015. ápr. 8. 11:12
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de teljes hülyeség amit kitaláltál. Nemcsoda,hogy nem tanultál meg otthon idáig főzni. Őszintén én se tudtam egyáltalán, otthon anyukám ha nekikezdtem volna akárminek elvette tőlem,meg folyton magyarázott, hogy elfogom rontani, leégetem a konyhát, nem vagyok elég ügyes hozzá, szétégetem, leforrázom magam stb, majd ő megcsinálja.

Na persze a végén semmi önbizalmam nem maradt és tényleg elhittem,hogy milyen iszonyatos nehéz dolog a főzés,mikor nagy nehezen megcsináltam egy rántottát naná,hogy tényleg oda is égettem,utána már nem is nagyon akartam próbálkozni, ha már ez se megy.

Mikor bejelentettem otthon,hogy elköltözöm, akkor aztán hallgattam anyukámtól, hogy majd mit fog szólni a párom ha rájön,hogy semmit se tudok főzni, milyen ciki lesz.

Szóval mikor elköltöztem ezeket őszintén elmondtam a páromnak, (ő nagyon jól tud főzni)eléggé égett a fejem, de megértett és egyáltalán nem röhögött ki. Utána jó ideig együtt főzőcskéztünk, mindent megmutatott, komolyan még romantikus is volt. :)

Teljes megdöbbentem,hogy ettől tartottam annyira, hiszen nem is nehéz dolog. Persze hozzásegített,hogy normális tanácsokat, és biztatást kaptam, nem sápítozást,hogy elfogom rontani:D

Szóval valószínűleg nálad se véletlen,hogy nem tanított meg anyukád, ha most odaköltözne,akkor is az lenne,hogy mindent(vagy majdnem mindent) megcsinál helyetted. Am olvass utána ennek nem biztos,hogy az az oka, hogy annyira szeret, mert akkor nem nevelt volna belőled, (meg belőlem is) totál életképtelen, önállótlan nőket az anyukánk, hanem szeretettel és türelemmel megtanított volna már.(engem anyukám otthon akart tartani,nem akarta,hogy független legyek)Az meg a másik,hogy ha mégis addig az alapokra nyárig simán megtaníthat.

Gondolom nem azt akarod,hogy továbbra is anyukád szolgáljon ki nem? Kérj segítséget a párodtól. :)

2015. ápr. 8. 12:41
 54/55 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, de az első pár hónapnak a házasfelek összeszokásáról, a romantikáról, stb. kell szólnia és nem kell bele egy harmadik személy. Nekem nem tetszene az ötlet, ha a vőlegényed lennék. Gondolom, te sem szívesen laknál együtt anyóssal. Ha a párod eddig egyedül élt, akkor tud főzni, nem? Csináljátok együtt és akkor megtanulod te is.
2015. ápr. 9. 15:54
 55/55 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy kamu kérdés... Még ha az lenne az indok, hogy anyukád idős/beteg és egyedül van. De "ne kelljen a mély vízbe ugranom"...

Ha nem kamu, akkor is az a döntés, hogy kivel szeretnéd leélni a hátralevő életedet jóval nagyobb súllyal bír, mint hogy "konyhatündér" leszel-e vagy sem. A párod így ismert meg, így szeret, így akar elvenni. Nyilván tudja, mit kap, így biztosan türelmes lesz, amíg belejössz.

2015. ápr. 14. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!