Hogyan adjam elő ezt a vőlegényemnek?
Mit kell a főzésen tanulni? Én se főztem SEMMIT 1-2 évvel ezelőttig, de még pirítóst se csináltam. De ott a recept, fogod megcsinálod. Rá kell érezni hogy a te tűzhelyeden mennyire kell nagy lángon főzni, lehet párszor odaégeted, de ezen kívül soha nem értettem mit kell a főzésen "tudni". Tolod ami a receptben van aztán csókolom.
De ez meg, hogy lakjon ott anyád hónapokig ez végképp nevetséges :D
Egyébként ha anyád odaköltözne és ő főzőcskézne, akkor megintcsak nem tanulnál meg főzni. Igenis a mélyvízzel kell kezdeni. Ha odaégetsz valamit, akkor összedobtok egy szendvicset vagy rendeltek pizzát.
Most látom, hogy a vőlegényed jól főz. AKkor mi a túrónak kell anyád? Akkor a vőlegényeddel tudsz gyakorolni. Tök jó móka a közös főzőcske, mi is szoktunk a barátommal.
Amúgy nem kell ezt annyira komolyan venni azért, senki nem úgy született, hogy tökéletes marhapörköltet rittyentett össze.
Meg akár még vicces is lehet. Én pl. mikor először főztem a barátomnak, naná, hogy beégettem magam. Pedig nagyjából már tudtam főzni, pörkölt, paprikáskrumpli, ilyesmi nem fogott ki rajtam. Bezzeg egy sima házi pizzát sikerült szénné égetni...:D Nagyon cikinek éreztem, ő meg röhögött egyet, leült, és a felét lenyomta. Hónapokig ezen röhögtünk...:)
Másodikra meg előkaptam a receptkönyvet, és egész meglehetős kaját varázsoltam. Együtt is sokat főzőcskéztünk, nagyon jó tud az is lenni:)
Ha a párod tud főzni, ez a legjobb megoldás.
én sem értem mit kell a fozésen tanulni...illetve kb. két dolog van, rántás és a habarás..
de pl egy porkolt...mit kell azon tanulni, hogy a gázra teszed a hagymát zsiradékkal?? majd rá a hus stb. stb..és fozni mig puha nem lesz, meg beledobni olyan fuszert, amilyet szerettek..vagy egy levesen?? beledobálsz mindent és megfozod :DD ha meg szarrá fott a krumpli, legkoezelbb majd rájossz, hogy talán késobb kell beletenni..nem tudom ezen mi olyan bonyolult..vagy tán téged a konyhábol is kizavartak, mikor anyud fozott? hát csak láttad nagyjábol, vagy csak segitettél neki pucolni, vágni, apritani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!