Anyós kivételt tesz a gyerekeim között. Mit csinálhatok? Párom két tüz között, anyjával nem akar veszekedni, de tudja, hogy nekem van igazam .
Én már beszélö viszonyba sem vagyok anyóssal,nem ez miatt...
ha a párom ezt szépen megemliti neki,hogy nem kéne kivételt tenni a 2 lány közt ,akkor egy ideig elkezd gyügyörészni a kisebbik lányomhoz is, ,de aztán minden megy tovább....az a válasza anyosnak ,hogy hisz a kisebbik is kap ajándékot ,nem kell telhetetlenkedni...
konkrétan az ajándékok miatt telt most be a pohár...az mellett ,hogy mindig csak a nagy lányomat akart elvinni magához ,de ezt már orvosoltuk ,vagy viszi mind a kettöt vagy egyiket sem ...:)azota egyiket sem viszi...szerencsére...-ez egy másik történet lenne.
szóval,az anyosom kifejezetten jómodú.a nagylányomat szüli,névnap ,karácsonykor elhalmozza ajándékokkal ,tényleg olyanokkal ,amirol mi egyszerü család álmodni sem merünk pl hatalmas barbiház ,legdrágább bicikli,minden amit csak el tudtok képzelni. a nagylányom 4.szülinapjára játszóházat bérelt.
a kisebbik lányomnak elö karácsonyán semmit nem vett mondván ,meg kicsi ugysem fogja fel...1 elsö szülinapjára 5000 forintot adott ,mondván ,majd mi veszünk neki valamit.második karácsonyra sem kapott semmit,a nagy lányom kapott egy csomo ruhát ,azt mondta ,hogy majd ha kinövi jo lessz a kicsinek,itt már pipa voltam nagyon.most volt 3 éves ,és sütött neki az anyos egy tortát,és ennyi ...
párom mondja neki szépen ,de semmi ,ö összeveszni nem fog vele az biztos. de akkor mégis mit kellene csinálnom ,mert azt hiszem lassan a gyerekek észre veszik ,hogy mekkora különbség van kettejük közt.
Gyerekek közt 1 év korkülönbség van.
Na ezt a férjem apja ugy oldotta meg hogy az anyja szeme láttára a kukába dobta a sok cuccot amit a férjem tesoja kapott, a férjem meg semmit sem. ( gyerek korukban ) kikiabált az anyjának anyám nézd: és belehajitotta a szemétbe,vagy veszel mindkettőnek vagy egyiknek sem!
A férjem mindig emlegeti..szegény apja már nem él.
Nálunk is így van, de ennek oka van.
Nekem meghalt az édesanyám, amikor fél éves voltam, és 1 éves koromban apu összeházasodott a mostani anyummal. 8 éves voltam amikor születtett a kistesóm. Az anyai nagynénim nem szívleli a mostani anyumat, és ezért az öcsémet se, aki hiába a féltesóm, és teljes tesómként szeretem, és beugornék érte a Grand Canyonba is. Karácsonykor én kaptam mindenfélét, de tényleg, és az öcsi meg csak egy sz*ros machboxot. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, és nem merem elmondani senkinek.
Láttam a tesómon hogy neki is rosszul esik, legszívesebben neki adtam volna az én ajándékomat ha nem lett volna lányos.
13 éves vagyok, öcsém meg 4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!