Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós kivételt tesz a gyerekei...

Anyós kivételt tesz a gyerekeim között. Mit csinálhatok? Párom két tüz között, anyjával nem akar veszekedni, de tudja, hogy nekem van igazam .

Figyelt kérdés

Én már beszélö viszonyba sem vagyok anyóssal,nem ez miatt...

ha a párom ezt szépen megemliti neki,hogy nem kéne kivételt tenni a 2 lány közt ,akkor egy ideig elkezd gyügyörészni a kisebbik lányomhoz is, ,de aztán minden megy tovább....az a válasza anyosnak ,hogy hisz a kisebbik is kap ajándékot ,nem kell telhetetlenkedni...

konkrétan az ajándékok miatt telt most be a pohár...az mellett ,hogy mindig csak a nagy lányomat akart elvinni magához ,de ezt már orvosoltuk ,vagy viszi mind a kettöt vagy egyiket sem ...:)azota egyiket sem viszi...szerencsére...-ez egy másik történet lenne.

szóval,az anyosom kifejezetten jómodú.a nagylányomat szüli,névnap ,karácsonykor elhalmozza ajándékokkal ,tényleg olyanokkal ,amirol mi egyszerü család álmodni sem merünk pl hatalmas barbiház ,legdrágább bicikli,minden amit csak el tudtok képzelni. a nagylányom 4.szülinapjára játszóházat bérelt.

a kisebbik lányomnak elö karácsonyán semmit nem vett mondván ,meg kicsi ugysem fogja fel...1 elsö szülinapjára 5000 forintot adott ,mondván ,majd mi veszünk neki valamit.második karácsonyra sem kapott semmit,a nagy lányom kapott egy csomo ruhát ,azt mondta ,hogy majd ha kinövi jo lessz a kicsinek,itt már pipa voltam nagyon.most volt 3 éves ,és sütött neki az anyos egy tortát,és ennyi ...

párom mondja neki szépen ,de semmi ,ö összeveszni nem fog vele az biztos. de akkor mégis mit kellene csinálnom ,mert azt hiszem lassan a gyerekek észre veszik ,hogy mekkora különbség van kettejük közt.

Gyerekek közt 1 év korkülönbség van.

2015. ápr. 5. 14:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
én a szemébe mondanám egész egyszerűen ,ilyet az én gyerekeimmel nem csinálhatna ,ne foglalkozz vele ha megsértődik ,közöld vele ,hogy ne éreztesse velük a különbséget ,vagy mindkettőnek biciklit ad meg hasonló puccos dolgokat vagy egy egy tábla csokit ,de ez így nem jó főleg ,hogy a lányok közt is kialakulhat rivalizálás stb.ha nem tanul belőle ,add vissza neki a drága ajándékokat ,nem vihesse el játszóházba csak az egyiket!nem is értem hogy lehet egy nagymama ennyire gyerekes és gonosz.ha meg is van hogy egyik lány felé húz jobban a szive ,ennyi idősen nincs annyi esze,hogy ezt ne dörgölje az orruk alà minden alkalommal?
2015. ápr. 5. 16:52
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Én megmondanám neki,ha nem tud mind a kettőnek egyformán venni,akkor köszönöd szépen de legközelebb ha csak a nagynak hozz viheti is tovább.Ha megteszi,ott elötte fognám és dobnám ki.Merjen pampogni.Mit veszíthetsz már igy se ugy se beszélsz vele.Én nem engedném meg,ez hatalmas törés lesz a picinek ha felméri majd ésszel.nem kell a párodra váni,van szád neked is.
2015. ápr. 5. 18:53
 13/15 acelsziv ***** válasza:
84%
jó kis töketlen alak a férjed... Fel kellene végre nőnie, felfogni, hogy családja van akiket védenie kell még a gyagyás anyjával szemben is.
2015. ápr. 7. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

Na ezt a férjem apja ugy oldotta meg hogy az anyja szeme láttára a kukába dobta a sok cuccot amit a férjem tesoja kapott, a férjem meg semmit sem. ( gyerek korukban ) kikiabált az anyjának anyám nézd: és belehajitotta a szemétbe,vagy veszel mindkettőnek vagy egyiknek sem!

A férjem mindig emlegeti..szegény apja már nem él.

2015. nov. 7. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk is így van, de ennek oka van.

Nekem meghalt az édesanyám, amikor fél éves voltam, és 1 éves koromban apu összeházasodott a mostani anyummal. 8 éves voltam amikor születtett a kistesóm. Az anyai nagynénim nem szívleli a mostani anyumat, és ezért az öcsémet se, aki hiába a féltesóm, és teljes tesómként szeretem, és beugornék érte a Grand Canyonba is. Karácsonykor én kaptam mindenfélét, de tényleg, és az öcsi meg csak egy sz*ros machboxot. Nagyon kellemetlenül éreztem magam, és nem merem elmondani senkinek.

Láttam a tesómon hogy neki is rosszul esik, legszívesebben neki adtam volna az én ajándékomat ha nem lett volna lányos.

13 éves vagyok, öcsém meg 4.

2016. márc. 10. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!