Csinálhatok-e magamnak teljesen új személyazonosságot, akár külföldön?
Elegem lett a mostani életemből, 5 év semmittevés az egyetemen, melyet megannyi szuper lehetőség elszalasztása, és az emberekkel való kapcsolatépítések kudarca jellemzett. Barátnőm soha nem volt, 24 éves srác vagyok. Többször is eljutottam már erre a pontra (tavaly, tavalyelőtt), de most végképp elegem lett. Legszívesebben öngyilkos lennék, de tudom, hogy nem lehetek, mert azzal csak visszavetem magam és a következő életemben is lentebbről indulok. A másik, hogy merszem se lenne hozzá, viszont el akarok tűnni, és új életet akarok kezdeni, teljesen új személyazonossággal, születési dátummal (életkorral), lakhellyel, névvel. Az új életet akár külföldön is el tudnám képzelni, viszont szeretnék újra 18-19 éves lenni úgy, hogy a társadalom is így tekint rám, emellett még mindig kb. ennyinek nézek ki. Így visszakaphatnám az elvesztegetett éveket, és a korábbi hibákból tanulva, tisztességesen felépíthetnék az új helyen egy normális baráti kört, karriert stb.
Ha a mostani életemben maradok, azzal már csak vesztek. Nagyjából egymillió forintot fogok a semmiért tandíjként kifizetni az egyetemnek, ha be akarom fejezni, ebből kétszázötvenezret már át kellett utaljak. A tárgyaimat nem tudom megcsinálni, mert nem tudom magam rávenni a tanulásra, érzelmi bonyodalmakon jár az agyam folyamatosan, nincs inspirációm, és nyakamon a vizsgák, melyekből a nagy részét már elbuktam. Van még nagyjából félmillió forint spórolt pénzem, melyet erre a célra kívánok fordítani.
Valaki tud annyiban segíteni, hogy ennek mi az útja-módja? Azt tudom, hogy politikai menekülteknek, vagy súlyos bűncselekmények tanúinak szoktak ilyet adni, hogy elrejtőzhessenek. Egyáltalán van-e legális lehetőség erre belföldön vagy külföldön? Ha nincs, hogyan oldható meg? Ilyenre gondolok például, hogy kimegyek valami harmadik világi országba, ott "eltűnök", majd papírok nélkül visszamegyek egy másik országba és menekültstátuszt kérek, ahol már az "új" életkorom és születési dátumom adom meg. A kérdést komolyan tettem fel, komolytalan megjegyzéseket (pl. operáltasd át magad meg hasonlók) nem kérek, mert nem tudok velük mit kezdeni.
Más kérdés, hogy tud-e valaki arról valamit, ha pl. francia idegenlégióba mennék katonának, hogy netán férfi is legyen egyszer belőlem ebben az életben, ne csak egy elveszett kis papucsállatka, ott kérhetek-e ilyet mikor teljesítettem a kötelező szolgálatot? Esetleg más katonai alakulatnál van-e ilyen lehetőség?
Köszi
Erre jogi válaszom sajnos nincs, be kell érd egy P. Mobil számmal:
Úgy érzem, hogy egy problémára teljesen rossz megoldással próbálsz válaszolni.
A gondod most sem az, hogy a társadalom miként tekint rád, hogy "látják", hogy 24 éves vagy, hanem a motiválatlanság és az alacsony önbecsülés.
Pont, hogy a vizsgák letétele, ami ezen segíthetne (illetve ha elhinnéd, hogy képes vagy rá). Első lépésnek azt javaslom, hogy menj el egy férfias közegbe sportolni, pl valami küzdősport vagy hasonlók. Erőt és állóképességet ad, amivel nő az önbizalmad is, egyre jobb férfinek látod magad.
Új személyazonosságoz?Legális módon ilyet nem tudsz elintézni.Az illegális módszert meg nem javaslom.
Amit tehetsz legális kereteken belül:
-Más országba költözöl
-módosítod a neved
-új mobilszám , e-mail
Kedves 24 éves fiatalember.
Új személyazonossággal is ugyanide jutnál.
Az ami vagy, már jutalom és büntetés is egyben azért, ami vagy!
Tessék ebből a gödörből itt, és 24 évesen kikecmeregni!
Ha összeszeded magad, sikerülni fog!
A nevedet, címedet, elérhetőségeidet tudod módosítani, 5-6 évet fiatalodni már nem lehet. Bármikor lekérhetik más országból is az adataidat, nem érdemes hazudni, mert azért börtön jár.
Idegenlégióba nem érdekli őket az előéleted, ott olyanná nevelnek, amilyet ők akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!