Sose engedik meg, hogy tegezzem őket?
A barátommal fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Késői gyerek, a szülei nem éppen fiatalok már, olyan 60 év körüliek. Úgy érzem, jó kapcsolatban vagyok velük, sokat beszélgetünk, kedvelnek engem. Csak még mindig magázom őket..
Az elején úgy gondoltam, hogy egy idő után szólnak, hogy nyugodtan tegezzem őket, de nem. Igazából, rossz érzés magázódva beszélni, engem zavar nagyon. A barátom tegezi a szüleimet, de úgy látszik, őt nem zavarja, hogy én az övéit nem.
Mit kéne csinálnom, várnom, hátha egyszer megengedik?
19/L
Ne legyen rossz érzésed. Nekem volt olyan barátom, akinek a szülei 3 év után sem ajánlották fel a tegeződést.
Amúgy nekem a férjem szülei nagyon hamar talán a második vagy harmadik találkozón felajánlották a tegeződést, apukám a férjemnek (akkor persze még barátomnak azonnal, ahogy megismerte), anyukám viszont csak az esküvő napján.
Nem azzal van a gond, hogy egy 19 éves magáz egy hatvanévest. Hanem azzal, hogy ők gondolom tegeznek téged.
Ebben a formában nem túl ildomos a dolog, ha magázódás, akkor oda-vissza kéne, hogy működjön.
Mondjuk engem a te korodban még nem zavart, de közel a negyvenhez zavar, hogy a 60 éves anyósom magáznom kell, míg ő "természetesen" tegez engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!