Miért kell betegen eljönni unokázni a 2 hónapos csecsemőhöz?
Nem fog leesni,örökre te leszel a hibás.Ismerek ilyet,aki másképp próbálja nevelni az unokáját(ráadásul a kisfiúnak a szülei válás után vannak),az unoka apukája az illető nő(volt anyós) gyereke.Azt hiszi az a nő,hogy minden hatalom az övé,é ezerrel uszítják az anyuka ellen a kisgyereket.Én meg tétlenül nézem,mert nem tehetek semmit.Hiába mondtam,hogy "de ne szólj bele az életükbe",vagy hogy "nem a te feladatod a gyereket megnevelni"...erre a válasz:"Az apja úgy megütné,csak nem akarja,hogy eltávolodjon tőle a gyerek"...
Aha,mondom,jézusom.Nem normális,középkori,falusi felfogás.UTÁLOM!!!!Szóval megtudlak érteni.
A lényeg,hogy azért nyomatékosítsátok ketten egyszerre az ajtóban,hogy ez van.
EGY LÁTOGATÁST KI LEHET IKTATNI ÍGY:
1.Jön az anyós,csenget.->Ajtóig jön,kinyitod neki,és azt mondod,hogy "hjaj,anyuka,futunk a Tescoba,ne tessék haragudni,de sietünk"
2.Megvárjátok míg elmegy.
3.Bezárjátok az ajtót.(az erőszakosság néha határokat nem ismer)
A lázat ÉSZREVEHETED,ezért javaslom,hogy köszönj neki néhanapján puszival,a hőemelkedést is már észre lehet venni a száddal...elég gusztustalan ez így leírva,hogy az anyóst azért csókolgatod mindig,mert nézed a hőmérsékletét,de ha ez kell a gyerekeid védelme érdekében...
Ennyitől meg még TALÁN nem kapod el a betegséget.Ha igen,akkor is legalább észrevetted,és nem közvetlenül a gyerekek kapják el anyukától.Sőt,te magad már teszel az ellen,hogy ne menj bele a betegségbe(lemosod utána kezed,lábad,arcod,mindened!),anyóst meg elűzöd.
"Anyukaa,már megint beteg?Tudja mire való a Coldrex?"
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kezecske:)
Egyébként mi tényleg KÉRTÜK, többször, szépen, türelmesen, tisztelettudóan elmagyarázva azt, amit pl. az anyukámnak, bátyámnak, sógoromnak, stb. nem is kell, mert Náluk evidens, hogy betegen nem jönnek.
Őszintén szólva egy köztes megoldást választottam, nem tudom, hogy hosszú távon milyen sikerrel... Anyósom felhívott, hogy szeretne jönni, már csak hőemelkedése van(!), jól érzi Magát, de még kicsit gyenge. Majd elkezdett ismét győzködni, hogy biztosan nem Ő volt a vírusgazda, hiszen teljesen más tünetei voltak, mint a gyerekeknek, Nála nem így kezdődött, stb. Erre mondtam, hogy persze, elfogadom, viszont akkor ugye nálunk valamilyen másik vírus lehet, amivel mi semmiképpen nem szeretnénk Őt megfertőzni, főleg, hogy még kicsit gyenge, így mellőzzük a látogatásokat, amíg mindenki meg nem gyógyul. Erre nem tudott mit mondani, csak hogy rendben, igazam van. Gondolom ez hirtelen jött Neki... Majd felhívta a férjemet 5 perc múlva, a férjem is ugyanezt mondta, hogy ne fertőzzük már egymást össze-vissza, majd szólunk, ha meggyógyultunk. Egyelőre úgy tűnik, hogy elfogadta, vagyis beletörődött. Remélem hosszú távon megoldódik ezzel a gondolatmenettel a dolog...
Köszönöm még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!