Megőrjít az anyósom és a lánya, mit tehetnék? Többi lent.
Tojjál az elvárásokra 1 hónaposan nem alszik ott a gyereked és kész. Ne problémázz előre, majd találsz kitérőt mért nem viszed.
Addig jó amíg lelkesednek és nem utálják, mert még az is eljöhet. A fárasztó anyóssal minimálisra kel redukálni a kapcsolatot, de kedvesen, nem összeveszve.
Csak kiegészítésképp:
Nem az a baj, hogy hirtelen ennyire "érdekesek" lettünk a pocaklakóval, hanem ahogyan vélekednek. Hogy ők mindent jobban tudnak. Sajnálom, ha az egyik kedves válaszoló azt gondolja, hogy gyerekes vagyok, pedig nem, csak nem értem hogy mire ez a fellángolás, mert konkrétan amikor elmondtam nekik, még annyit sem mondott egyikőjük sem, hogy jó egészséget, vagy bármi! Meg akarták szabni, hogy mikor vegyük meg a kiságyat, a babakocsit, nem sorolom tovább. Valóban a páromnak kellene mellém állnia, de azt hiszem, hogy ameddig a gyerek nem fog megszületni, és én mégjobban nem állok a sarkamra, nem fog neki menni. Pedig muszáj lesz, mert ha ő nem áll mellénk, én fogom kicsapni a balhét, és abból nem lesz köszönet. A gyerekem az első mindenek felett, nem a családi béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!