Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyünk? Költözésen kívül?

Mit tegyünk? Költözésen kívül?

Figyelt kérdés

Egy házban élünk apóssal,aminek 50%-os tulajdonosa,a másik anyósé.

Kiderült,hogy apósom megpróbált minket kitenni,de mivel ezen időszakban nem teheti meg,így nem sikerült neki!

Viszont tavasszal megteheti és meg is fogja próbálni!

Nem szeretnénk örökre itt maradni,de még nem tudunk elköltözni 2 gyerekkel. Egy házban,de teljesen külön élünk. A rezsit,a TV-t mindent mi fizetünk,a fűtést mi oldjuk meg,tehát após semmibe nem száll bele.

Mivel lassan 3 éve nem is dolgozik,így fizetni se tudna,de az nem is érdekel.

Mivel jóformán pénze sincsen,így folyton keresztbe akar tenni. Nagyon egoista,azt hiszi körülötte forog a világ,így most úgy gondolta,hogy jobb lesz nélkülünk,így ki akar dobni. Nem szeretem a konfliktust,így ha nem kötözködik én különösen nem is keresem,hogy legyen.

Eszébe se jut,hogyha elmegyünk mi lesz vele,tehát a jövőre nem gondol.

Ne értsetek félre,nem pályázom a házra,főleg nem erre,de utcára sem szeretnénk kerülni,mert após a pillanatnyi hevében ezen töri a fejét,mert attól jobban érzi magát!

2015. febr. 24. 07:05
1 2 3
 11/23 Költőnő? ***** válasza:
63%

Kéééérdezőőőőő...

itt azért elhangzottak releváns kérdések, amire joggal várják a választ.

2015. febr. 24. 08:00
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

Én megértem hogy nehéz az albérletezés, mi is abban élünk a férjemmel, mennek fel az árak és csak rosszabb lesz. Mi is gondoltunk rá hogy egyszerűbb lenne összeköltözni a szülőkkel, de ők nem látnának szívesen, így marad az, hogy szívjuk a fogunkat, míg nem lesz lehetőségünk saját lakásra. Ennyi, nem több.

Felnőtt emberek vagytok, magatok is szülők, nem élhettek más nyakán ha egyszer nem lát szívesen.

Manapság teljesen kiveszett az emberekből a méltóság?

2015. febr. 24. 08:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha két gyerek van és most mentél vissza dolgozni, akkor alsó hangon is 5-6 éve éltek gyerekestül a nyakán. De gondolom már előtte is!

Annyira bírom az ilyen kérdéseket, hogy itt egyesek azt gondolják, hogy tök evidens más házában élni, oda gyereket szülni, mert így kényelmes, aztán ki vannak akadva, ha anyós-após szólni mer bármiért is. Hogy etetnetek kell? Még midnig elég szerény bérleti díj egy házért úgy gondolom. Rezsi befizetése után nem marad? Akkor hogy akartok saját lakást fenntartani+hitelt fizetni?

Ésszel kellene gyereke vállalni vagy utána megoldani a dolgokat, nem másokon élősködni! Elhiszem, hogy az öreg idős korára szeretne egy kis nyugalmat, nem pedig egy négytagú családhoz alkalmazkodó életet.

Mi is albérletben élünk gyerekkel, és nagyon nehéz mellette kuporgatni, de nincs más megoldás, ez van! Ha nem tetszik a helyzet kérdező, akkor irány az albérlet, akár tetszik, akár nem!

2015. febr. 24. 08:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
albérlet vagy az utcán lakni? szerinted melyik a jobb?
2015. febr. 24. 08:32
 15/23 anonim ***** válasza:
78%
Após nyilván ki akarja adni albérletbe azt a lakrészt (hiszen a saját gyerekétől végül is nincs pofája albérleti díjat kérni). Ti meg végül is ingyen laktok ott.
2015. febr. 24. 08:55
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Csak azért mert ti nem szeretnétek albérletbe menni, após nem köteles titeke ott tartani. Elküldhet ha akar.

Mi a baj az albérlettel? Nagyon sokan ott oldják meg a lakhatást, nem lévén saját lakás. Ott is lehet gyereket nevelni. Én is albérletben élek, gyerekkel, és nagyon jól érzem magam. A magam ura vagyok, azt csinálok amit akarok, soha nem költöznék szülők nyakára.

Sokan tettek fel kérdést neked, amikre te valamiért nem akarsz válaszolni...

2015. febr. 24. 09:31
 17/23 A kérdező kommentje:

Ne legyetek már ennyire negatívak!

NEm azt írtam,hogy ki akarjuk túrni,szó sem esett róla! O.o

Két külön lakrész,két külön rezsivel és mégis mi fizetjük!

Anyós nem lakik itt már rég,de a ház tulajdonjogának a fele az övé.

A hideg időszakra való tekintettel tavaszig albérletből,lakrészből nem tehető ki senki!

Nem szültünk a nyakára,nem a nyakára járunk,nem túrtuk ki és nem is akarjuk stb! Rossz az aki rosszra gondol,kérem szépen!

2015. febr. 24. 18:28
 18/23 anonim ***** válasza:
18%
Még jó, hogy nem akarod kitúrni a saját házából! Nem gondolunk rosszra csak arra, hogy élősködtök az apósod nyakán. Az most teljesen mindegy, hogy külön lakrész meg ilyenek.
2015. febr. 24. 18:33
 19/23 A kérdező kommentje:

Az senkinek sem tűnt fel,hogy apósnak semmi pénze,vagyis ha elmegyünk 2 hónap és villanya sem lesz,mert nem tudja fizetni! Ő most azért akar minket elküldeni,hogy nyerjen,hogy ő milyen ász!Csak épp a saját jövőjére sem gondol,mert dolgozni már nem akar,de 30ezerből nem fogja tudni fenntartani magát. És bármennyire is akarja,eladni nem fogja tudni a házat,mert semmi értéke.Ha mégis sikerül,akkor előbb vagy utóbb hajléktalan lesz,mert kb a ház felének az összege,amennyit ér,az kb 1millió és abból semmit sem fog tudni venni. Nem mintha el tudná adni.

Anyós párom nevére akarja íratni a ház felét,csak az még egy kis idő,de ennek ellenére sem akarunk itt maradni!Az hogy 100ezret fizetek albira vagy 20ezret havi törlesztőbe nem mindegy. És nem írtam azt,hogy hónap végén nincs mit enni.Csak akkor lenne így,ha apóst kéne még pluszba etetni,ruháztatni,hordani mindenhova,ahogy akarná. De az nem fog menni.Ő álomban él,hogy neki többszáz ezres fizu jár meg ilyesmi.De ha nem dolgozik valószínű,hogy nem így lesz!

2015. febr. 24. 18:41
 20/23 A kérdező kommentje:
Az élősködés nekem nem pont ezt jelenti...
2015. febr. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!