Anyós probléma?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, 23éves vagyok.

Küllemre nem cigánymaffiózó, hanem a szebbik fajta, de nem is ezen van a lényeg. Hanem hogy a barátnőm néha nálam alszik, néha meg én őnála. Az én anyám ebből nem csinál gondot(néha odaadom a kulcsot a bnőmnek h nyugodtan menjen be ha én nem vagyok ott), de anyám szereti is. Viszont az anyósom vmiért a hátam mögött mindig kavar és ki akar túrni.

- előttem mindig selymes,kedves

- mögöttem meg mindig mondja h zavarja ha ittvagyok, az meg pláne ha egyedül(holott ez visszafelé ugye nem probléma)

- a barátnőm nem akarja h rákérdezzek, de nekem a türelmem véges

- illetőleg minket is néha megpróbál a hátam mögött szétbomlasztani.

Én élek jobb körülmények között, nálam vannak drágább cuccok, nyílván nem kéne olyat feltételezni rólam h kipakolom a lakásukat(a hozzáállás eredetét nem értem)

Mi a teendő?

22F

2015. febr. 9. 19:45
1 2
 11/16 Krydon válasza:
Már rág halott.....
2015. febr. 10. 10:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért az elég szomorú képet fest az idejárókról, hogy az egyetlen 100%-os válasz az, amiben elindult a cigányozás.
2015. febr. 10. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Idegen vagy, mindegy, hogy cigány, magyar, néger, arab, kínai vagy mi. Engem is zavarnál. Akkor is, ha történetesen szőke és kék szemű svéd lennél. Mert idegen vagy. És engem zavar, hogy egy idegen magában van felügyelet nélkül a lakásomban, ami tele a személyes holmimmal, a magánéletemmel. Vannak emberek, akik zárkózottak, akiket ez zavar, van akit meg nem. Van aki rögtön, van aki akár pár nap vagy hét után szívesen beenged akárki. Van akinek meg hónapok, esetleg évek kellenek hozzá. Vagy van, akinél mondjuk a szomszéd, vagy valaki bemehet, de megint mást meg nem szívesen enged magában. Nekem is pl. egy távolabbi ismerős jár etetni a macskáimat, ha nem vagyok itthon egy-két napot, de pl. volt rokon, akivel amúgy jóban vagyok és ajánlotta, de őt meg nem tudnám elképzelni, hogy magában legyen a lakásomban, az életemnek ennek a személyes részén, mert csak.

Próbálj elvonatkoztatni attól, hogy biztos, mert cigány vagy és attól fél kipakolod. Nem biztos. Lehet egyszerűen a tény zavarja, hogy a lánya barátja magában ott van és esetleg lát olyan dolgokat, amiket amúgy nem szeretne, hogy láss, vagy nem mikor magad vagy. Ez akár olyan banális hülyeség is lehet, hogy nincs kitakarítva a mikró, vagy rohad egy ablak, vagy akármi.

2015. febr. 10. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam.

nem vagyok de cigány, se indiai.

normál fehér ember vagyok.

de mondjuk ettől függetlenül sztem túlzás

2015. febr. 11. 16:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell szóvá tenned anyóskának.

Nem mész akkor, mikor nincs ott a kedvesed, és ennyi.

Az ő háza, ő vára.

Van amikor érdemes tiszteletben tartani, hogy nem lát szivesen. Nem mindenhol van ez ugyanúgy oda-vissza. Pl. nálunk az én anyósom abszolut nem kedvel, pedig sosem voltam vele tiszteletlen. 1, 5 évig nem is mentem még a házuk környékére sem. Eleinte rosszul esett hogy a barátom sem képes kiállni mellettem, de utána rájöttem hogy nem kell ezt eröltetni. Most ugyan jóba vagyunk, de 2hetente ha elmegyek 5 percre akkor még lehet h sokat mondtam...

Szerintem ne aggódj ezen. Ha együtt maradtok a bnőddel, és ha házasok lesztek, akkor tutira lesz még konfliktusotok. :D

2015. márc. 29. 00:05
 16/16 mi a fene ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg, hogy segithetek- e vmit, amig X-ke nincs itthon ? pl. feltakarítom az udvart ! De egyetértek az előttem szólókkal, ne erőltesd , nem vagyunk egyformán nyitottak.
2015. márc. 29. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!