Anyós probléma?
Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, 23éves vagyok.
Küllemre nem cigánymaffiózó, hanem a szebbik fajta, de nem is ezen van a lényeg. Hanem hogy a barátnőm néha nálam alszik, néha meg én őnála. Az én anyám ebből nem csinál gondot(néha odaadom a kulcsot a bnőmnek h nyugodtan menjen be ha én nem vagyok ott), de anyám szereti is. Viszont az anyósom vmiért a hátam mögött mindig kavar és ki akar túrni.
- előttem mindig selymes,kedves
- mögöttem meg mindig mondja h zavarja ha ittvagyok, az meg pláne ha egyedül(holott ez visszafelé ugye nem probléma)
- a barátnőm nem akarja h rákérdezzek, de nekem a türelmem véges
- illetőleg minket is néha megpróbál a hátam mögött szétbomlasztani.
Én élek jobb körülmények között, nálam vannak drágább cuccok, nyílván nem kéne olyat feltételezni rólam h kipakolom a lakásukat(a hozzáállás eredetét nem értem)
Mi a teendő?
22F
engem is zavarna ha a gyerek aktuális partnere egyedül lenne a lakásban, nem vagy családtag a lakás nem szálloda
ennek nincs köze az anyagiakhoz csak a magánélet határaihoz
"Küllemre nem cigánymaffiózó, hanem a szebbik fajta,"
Tehát a szebbik fajta cigány vagy. Nyilván ez az egyik probléma. Egyébként mi a retekért is kellene neked egyedül ott lenni?
én személy szerint soha nem voltam egyedül a házukban. van a párommal voltunk ott ketten, vagy volt olyan hogy írta a párom hogy pl 3 órára mehetek hozzájuk, és még ő nem volt otthon, de akkor is ott volt az anyukája vagy a tesója, de egyedül sose voltam ott. Meg nem is tudom mit csinálnék ott egyedül.
De beszéld meg a pároddal, ez csakis a ti a dolgotok hogy megoldjátok.
Előfordul hogy anyóspajtinak nem vagy szimpi, de akkor annyit te is meg tudsz tenni hogy nem tartózkodól a házukban egyedül.
Egyébként miért szoktál ott egyedül lenni? messze laksz vagy miért?
nem, csak a bnőm tanít
és a szomszéd házba megy néha 1órát tanítani
micsináljak akkor?
várjak az utcán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!