Anyós probléma?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, 23éves vagyok.

Küllemre nem cigánymaffiózó, hanem a szebbik fajta, de nem is ezen van a lényeg. Hanem hogy a barátnőm néha nálam alszik, néha meg én őnála. Az én anyám ebből nem csinál gondot(néha odaadom a kulcsot a bnőmnek h nyugodtan menjen be ha én nem vagyok ott), de anyám szereti is. Viszont az anyósom vmiért a hátam mögött mindig kavar és ki akar túrni.

- előttem mindig selymes,kedves

- mögöttem meg mindig mondja h zavarja ha ittvagyok, az meg pláne ha egyedül(holott ez visszafelé ugye nem probléma)

- a barátnőm nem akarja h rákérdezzek, de nekem a türelmem véges

- illetőleg minket is néha megpróbál a hátam mögött szétbomlasztani.

Én élek jobb körülmények között, nálam vannak drágább cuccok, nyílván nem kéne olyat feltételezni rólam h kipakolom a lakásukat(a hozzáállás eredetét nem értem)

Mi a teendő?

22F

2015. febr. 9. 19:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert a te anyukád megbízik a barátnődben, nem jelenti azt, hogy az ő anyukájának is meg KELL bíznia benned. Ez nem így működik. Valószínűleg nem fogod tudni megváltoztatni.
2015. febr. 9. 19:47
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Minden családban mások az íratlan szabályok pl. a vendégfogadásra. Márpedig te ott vendég vagy. Nálatok ilyen a szokás, náluk amolyan. Ezen nem lehet változtatni. Ha pedig vendég vagy valahol, akkor neked is alkalmazkodni kell.
2015. febr. 9. 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
Nagyon jó válaszokat kaptál, annyit fűznék hozzá, hogy neked a barátnőddel kell foglalkoznod (végülis vele jársz, nem a mamával :-)), ha negatívan állsz az édesanyjához, valószínűleg megbántod vele. Intézd úgy a dolgokat, hogy keveset, és csak a barátnőddel együtt legyetek náluk, ottalvás inkább nálatok legyen, mamához pedig légy udvarias, és kész. Ez tipikusan olyan probléma, amit az idő meg fog oldani.
2015. febr. 9. 20:05
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
A feleségeddel költözzetek össze.
2015. febr. 9. 20:09
 5/16 anonim ***** válasza:
88%
Az embernek nem szabad a saját jelenlétét másokra ráerőszakolni. A barátnőd anyja nyilván ezt érzi veled kapcsolatban. Ezek ellen az érzések ellen nem lehet semmit sem tenni. Ne járj oda.
2015. febr. 9. 20:09
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

engem is zavarna ha a gyerek aktuális partnere egyedül lenne a lakásban, nem vagy családtag a lakás nem szálloda

ennek nincs köze az anyagiakhoz csak a magánélet határaihoz

2015. febr. 9. 20:22
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

"Küllemre nem cigánymaffiózó, hanem a szebbik fajta,"

Tehát a szebbik fajta cigány vagy. Nyilván ez az egyik probléma. Egyébként mi a retekért is kellene neked egyedül ott lenni?

2015. febr. 9. 21:41
 8/16 anonim ***** válasza:

én személy szerint soha nem voltam egyedül a házukban. van a párommal voltunk ott ketten, vagy volt olyan hogy írta a párom hogy pl 3 órára mehetek hozzájuk, és még ő nem volt otthon, de akkor is ott volt az anyukája vagy a tesója, de egyedül sose voltam ott. Meg nem is tudom mit csinálnék ott egyedül.

De beszéld meg a pároddal, ez csakis a ti a dolgotok hogy megoldjátok.

Előfordul hogy anyóspajtinak nem vagy szimpi, de akkor annyit te is meg tudsz tenni hogy nem tartózkodól a házukban egyedül.

Egyébként miért szoktál ott egyedül lenni? messze laksz vagy miért?

2015. febr. 9. 22:11
 9/16 A kérdező kommentje:

nem, csak a bnőm tanít

és a szomszéd házba megy néha 1órát tanítani

micsináljak akkor?

várjak az utcán?

2015. febr. 9. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:
értem így már más a helyzet. Valahogy próbáld meg úgy oldani hogy vagy a tanítás utána, vagy előtt vagy ott. Ha ezt sem tudod megoldani, akkor beszélj az anyósoddal, kedvesen is meg lehet kérdezni, nem támadó hangnemben, hogy mi a baja, stb...
2015. febr. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!