Felróható egy anyósnak, hogyha nem tudja megmondani
miért sir az újszülött kisbaba?
Figyelt kérdés
Több éve már, hogy kisbaba érkezett a családba. Eleinte sírós, nehezen elalvó volt. A mai napig emlegeti az anyuka, hogy az anyósnak nem tudja megbocsájtani, amiért nem tudta megmondani, hogy mit tegyen a kicsivel, miért sír. Szerinte tudnia kellett volna. Őszinte véleményeket várok!
Vagy esetleg figyeltek volna a gyerekre és elkezdték volna felfedezni, hogy mire hogyan reagál.
2015. jan. 31. 15:13
12/21 anonim válasza:
Abban az esetben,ha anyós gondolatolvasó,természetesen felróható neki.
Sokszor még a saját anyja sem tudja miért sír a gyerek. Ilyenek a csecsemők , ha nem beteg,éhes,szomjas,fázik ,akkor a jóisten se mondja meg miért ,vannak jelek,hogy esetleg hasfájós,de ha az sem,akkor csak sír és kész. Előbb utóbb abbahagyja.
Ez a természet rendje , az anyuka nem olvasott semmit a csecsemőkről ?Bár ezt egy óvodás is tudja,hogy a gyerekek sírnak ..senkinek nem róható fel :D
2015. jan. 31. 15:33
13/21 anonim válasza:
Ki a gyerek anyja? Az anyós? Hát nem. Az anyának kéne tudnia hogy miért sír a baba, hiszen az ő gyereke, elvileg ő ismeri a legjobban.
2015. jan. 31. 16:16
14/21 anonim válasza:
Na most úgy mégis,attól hogy valaki 9hónapig cipeli a hasába a babáját,még ő is csak akkor kezdi megismerni miután már kint van.hagyjuk ezt az ismeri a hasába, meg az anyai ösztön.A 8-as jól írja.Idő kell ahoz igazából kitapasztalja mi kínja annak a gyereknek.Senki nem az anyja hasába tanulja meg mit kezdjen azzal bőgő gyerekkel.Ezer oka lehet miért sír,még a doki is csak tippel.(het)Még az a nagy duma neki aztán senki ne mondjon semmit mert ő aztán tudja hisz az anyja..honnan az anyjából tudná
2015. jan. 31. 16:22
15/21 anonim válasza:
Még többgyerekes anyukáknak is idő kitapasztalni miért sír a gyerek. Ha a tesó régen hasfájós volt, lehet hogy a kisebb más miatt bömböli végig az éjszakát. Mindez az anyának a dolga.
2015. jan. 31. 16:37
16/21 anonim válasza:
Az első hónapot úgy csináltam végig a lányommal, hogy egyszerűen végigmentem egy check-list-en, aztán előbb-utóbb eltaláltam, hogy miért sír.
Hallás alapján lövésem se volt róla. Meg a rokonságnak se. Ők is végigpróbálgatták, hogy pelenka oké, nem fázik, nincs melege, nem éhes, nem álmos-e.
2015. jan. 31. 17:47
17/21 anonim válasza:
:D Ez komoly?
Az anyukánál komoly gondok lehetnek.:D
2015. jan. 31. 18:20
18/21 anonim válasza:
Szerintem itt az a nagy helyzet, hogy a hölgyike alapvetően utálja az anyóst valami okból, szóval muszáj volt találnia valami marhaságot, amire rá tudja fogni. A gyerek erre pont jó volt, mert hát ki merné egy nagybetűs Édesanyának azt mondani, hogy a gyermekét használja fel a nevetséges háborúzásához? Pedig pont ez történik.
2015. jan. 31. 20:26
19/21 Ditta323 válasza:
Hogy is van?: Ha gyermeed lesz kiderül, hogy anyád semmit nem tud a gyerekekről anyósod meg végképp nem.
A lényege, hogy anyósod régen babázott és azóta eltelt pár x év, és nem anyóssal van a gyerek a nap Minden percében, hanem az ANYJÁVAL
2015. jan. 31. 22:04
20/21 Ditta323 válasza:
És neki kell kitapasztalnia.
Ez olyan, hogy kérdeztem vmit anyámtól és közölte régen volt kicsi öcsém is és nem tudja. Ez van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!