Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az a hellyzet hogy anyosommal...

Az a hellyzet hogy anyosommal nagyon jo a kapcsolatom a parom szerint tul jo is ami kicsit sok neki, a gond az hogy jobban erzem magam vele mint a baratnommel mit tegyek?

Figyelt kérdés
ha megkerem megmasziroz elmegyunk kajalni , kocsikazni,hajnalokig beszelgetunk amit a bnom apszolut nem ad meg ! szegyenlem magam de kezdek vonzodni az anyosomhoz mit tegyek? csak normalis valaszokat varok legyszi ! amugy a parom 19 eves en 28 vagyok anyosom pedig 40

2015. jan. 29. 21:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Már pedig házi nyúlra nem lövünk.csak ha támad..
2015. febr. 1. 13:33
 22/38 anonim válasza:
A barátnődet építsd le szépen úgy hogy ne fájjon neki a volt anyósodat meg ápold le titokban vagy kétszer elégítsd ki a vágyaitokat egy párszor és nézz más kapcsolat után !!!
2015. febr. 1. 13:48
 23/38 A kérdező kommentje:
huuu szted normalis lenne tolem ha megdontenem ??? nem lenne szep dolog :( teljesen ossze zaarodtam
2015. febr. 1. 19:28
 24/38 anonim ***** válasza:
17%
Figyelj, ha van olyan jó mint a lánya akkor döntsd meg, és adjál neki keményen. Utána meg mondod a csajnak, hogy itt az új papi, de azért néha őt is megdöntheted! Szerintem ez teljesen természetes, végül is családban marad, és mindenki boldog! Akkor most leírhatnád azt, hogy mi a problémád?!
2015. febr. 5. 11:03
 25/38 A kérdező kommentje:
kedves elegvoltvagymegsem ra tapintottal a lenyegre :D jaccik velem a kis ordog hogy doncsem meg mert olyan bomba no 40 evesbe hogy ra nezek es tudom hogy olyan dolgokra lenne kepes hogy kifacsarna mint egy citromot ! es tudom hogy akarja egyre jobban kozeledik hozzam ! par napja fekudtem neztem a tv-t es mellem fekudt ! mar mikor furdok bejon a furdo szobaba nem zavartatja magat le hajtja a wc uloket ra ul es ugy beszelgetunk mikozbe furdok ! egyszeruen ugy be inditja a fantaziam hogy ra gondolok es vegem van
2015. febr. 5. 11:53
 26/38 anonim ***** válasza:
17%
Egyszer élünk, ha vevő rá, akkor adjál neki, de azzal számolnod kell, hogy így csak két szék közé fogsz esni. Én is meg dugnám, ha már nem lenne olyan szoros kötelék köztem, és a csaj között. :DD
2015. febr. 5. 23:03
 27/38 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod legyen mindeggy a mindegy? :DD
2015. febr. 7. 02:23
 28/38 piroska és a farkas ***** válasza:
61%
azért azt hadd jegyezzem meg hogy a 40 éves anyosnéni nem egyszerüen gusztustalan. A leírtak alapján nem sok erköcsi tartás szorult szegénybe. Ha egy kicsit is fontos számodra a barátnöd, akkor az anyos tudtára kéne adni, hogy mik a határok, ha meg nincsenek határok, akkor legalább a lánnyal legyél tisztességes, és mondd meg neki, hogy nem szereted.
2015. febr. 7. 14:21
 29/38 anonim ***** válasza:
Előbb pakold meg az anyóst, és búcsúzóul a lányát is, majd utána ráértek szomorkodni. Hajrá, drukkolok!;D
2015. febr. 7. 15:36
 30/38 A kérdező kommentje:
piroska es a farkas nem szeretem annyira a csajt hogy egy ien numerara ne jelentkezzek :DD sorry
2015. febr. 8. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!