Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha meg akar kapni...

Mit tegyek ha meg akar kapni az apósjelöltem?

Figyelt kérdés

Ahogy telt az idő egyre jobban sejthető volt, hogy nem csak a fia kedves barátnőjének tekint. Mindig próbál fogdosni (úgymond valahogy hozzámérni, simogatni stb.) Volt egy-két komolyan pillanat is amikor féltem, mert kettesben maradtunk a pincében aztán az ölelésből megint csak fogdosás lett. Folyamatosan "Drágámnak" hív, de a felesége előtt sem annyira zavartatja magát. Nem tudom mitévő legyek jóban vagyunk de látom ez mögött, ahogy csorgatja a nyálát utánam (visszataszító)

Hogyan lehet ezt megoldani?

Kellemetlen lenne a páromnak ezt jelezni.

Ha próbálkozik, akkor nem hagyom magam de valahogy sosem ért a szép szóból, mindig próbál leitatni, ha kicsit összejön neki akkor baj is szokott lenni.

Mitévő legyek?

És persze a kedvenc témái is magától értetődően, na meg a viccek, hogy félrehallja a dolgokat: "Mint kérsz? Tőlem csókot?!" stb.

2015. jan. 13. 23:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Apóst nyilvánosan, mindenki előtt le kellene égetni és elküldeni a pi.csába.

A párodnak is szólj feltétlen, ez az ügy nem neked kell, hogy kellemetlen legyen, csak a bunkó apósnak.

Ha a párod egy kicsit is védeni próbálja a papát, akkor neki is lapát! (de remélem, ez nem így lesz)

2015. jan. 14. 01:02
 12/28 anonim ***** válasza:
88%

...ha kicsit összejön neki akkor baj is szokott lenni...

Hogy juttok odáig, hogy egyáltalán bármi is összejöjjön neki??

Neked imponál,hogy apóspajtás rád van állva, adod alá a lovat, aztán meg játszod a szentet!

Ha akarnád, rövidre zárnád, csak te nem akarod.

2015. jan. 14. 04:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

" Ha próbálkozik, akkor nem hagyom magam de valahogy sosem ért a szép szóból, mindig próbál leitatni, ha kicsit összejön neki akkor baj is szokott lenni"

Minek hagyod magad itatni???

Ha leitatt, akkor te kezesebb vagy??? :-D

Apóspajti majd csak beteszi neked hátulról sunyiban, ha így halaldsz!

2015. jan. 14. 06:55
 14/28 anonim ***** válasza:
96%

"Mindig próbálom értelmesen elmondani neki," - hát ezzel nem sokra mentél....

Szóval valami kevéssé félreérthető módon, mondjuk küld el az anyjába...

Mért nem szólsz a barátodnak?

16 elmúltál már?

2015. jan. 14. 08:00
 15/28 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos velem is történt ilyen. Volt párom apja folyton "tette a szépet", de én is sokáig csak nyugtattam magam, hogy ő ilyen, vannak olyan idősebb férfiak, akik minden fiatal lánynak "udvarolnak", de ez ártalmatlan. Párom is látta, de azt mondta, csak nagyon kedvel és ezért tréfálkozik.

Mondjuk mi sosem maradtunk kettesben, és nem itatott le...

Hozzá kell tenni, hogy egy iszonyatosan elhízott, idős férfi. Szülei elváltak, de volt egy szintén idősebb párja, akivel nem éltek együtt, de az összejöveteleken ő is ott volt.

Egyszer egy családi ünnepen úgy berúgott, hogy már tántorgott, és elkezdett ölelgetni, majd odanyomott a falhoz, rámnehezedett, és próbált csókolni...a párom szedte le rólam ordítva, hogy mit csinálsz!? Szegény nő meg csak lefagyva állt, hogy mi van. Én szedtem a sátorfámat és többet nem mentem "apóshoz". Nagyon durva volt!

Szóval ha tényleg konkrét jelek vannak, semmiképp se maradj vele kettesben, és bármi olyat lép, ami nem tetszik, akkor ennyi, szakítsd meg vele a kapcsolatot. Párod amúgy mit szól ehhez?

2015. jan. 14. 08:09
 16/28 anonim ***** válasza:

Vedd komolyan a dolgot, szólj a párodnak, előtte érdemes volna a kettesben lévő beszélgetéseket felvenni, hogy legalább valamilyen bizonyítékod legyen.

Nem elég, ha kerülöd vele a találkozást, ha megvan a hangfelvétel, beszélj a pároddal, de én szólnék kedves anyósnak is.

Sajnos jellemző, hogy az emberek, főként a közeli hozzátartozók szelektíven vakok erre a dologra. Állj a sarkadra, különben egyszer rosszul jársz, mert nem fog leállni.

2015. jan. 14. 09:07
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
Ha undorodsz tőle,gyorsan tegyél ellenlėpéseket,mert aztán olyan szituban találod magad,amit nem tudsz kimagyarázni.Inkább érezd magad kínosan,de jelezd a párod fele,az apósnak meg egyszer kell nemet mondani,de azt nagyon.Semmi kímėlet,meg szarozás,meg udvariaskodás,mert te fogsz szenvedni a vėgén.Ha úgy ėrzed,túl megy a határon,forrázd le.Ha érzi a habozást,nyomulni fog.Utasítsd el a kedveskedésnek álcázott gesztusokat is,hiszen te pontosan tudod,nem az.Menjen dugni oda,ahol szívesen fogadják.Vérig fog sértődni,a látszat kedvéért,meg felháborordik,hogy ugyan,félreėrtetted,de te tudod,hogy hazudik,szóval tedd meg,ami a leállításához kell,a párod támogatásãval vagy anélkül.
2015. jan. 14. 09:40
 18/28 anonim ***** válasza:
89%

Eszembe jutott egy régi vicc, na, hogyaszongya:

- Kisasszony, miért nem állt ellen, mikor a vádlott megerőszakolta?

- Azért, bíró úr, mert megzsarolt!

- Értem. És mivel zsarolta meg?

- Azt mondta, hogy ha most nem engedem, akkor soha többé nem próbálkozik!

2015. jan. 14. 12:15
 19/28 anonim ***** válasza:
75%
Jó hangosan anyós előtt szégyenítsd meg legfeljebb egy ideig nem kell találkoznotok. Ha a család többi része normális pl. anyósod akkor nem lesz gond. Azon kívül minimum szólnék a páromnak erről és ritkítanám a hozzájuk látogatást.
2015. jan. 14. 20:05
 20/28 anonim ***** válasza:
9%
18-as: Az áldozathibáztatást hagyjuk inkább a pécsi rendőrségre, jó? A vicced nem humoros, viszont iszonyat gusztustalan.
2015. jan. 15. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!