Van valakinek kedves anyósa-apósa?
Én mindenhol azt olvasom, a filmekben azt látom, még a legjobb barátnőmtől is azt hallom folyton, hogy milyen rossz az anyósa. Mindenbe beleszól, fontoskodik, pletykál, intézkedik helyettük, veszekedéseket szít, féltékenykedik, ő dönti el, hogy mikor megy látogatóba, ő dönti el, hogy mikor és hol és milyen legyen az esküvő, kik legyenek meghívva, stb. Az én volt anyósom (sajnos már meghalt) velem tök rendes volt. Mindenben segített minket, mindig volt ránk ideje, ha a fia (a párom) nem ért rá, engem is szívesen várt, telefonon is sokat beszélgettünk, mások előtt is megvédett minket, tehát még 1 percre sem soha sem volt olyan tipikus "gonosz anyós".
Közben meg mindenhol ennek csak az ellenkezőjét hallom.
Már arra gondoltam a saját tapasztalataimból,hogy az ember maga tehet róla,ha nem szereti az anyósa.
Mert az anyósom szerető,odaadó anyósa volt a másik menyének,a nulladik pillanattól,amikor még csak nem is ismerte.Az első találkozásukkor -teljesen véletlenül voltam a tanuja- eljutottak odáig,még nem is volt az anyósa,hogy egymás melltartóját próbálgatták.
Az én anyám a másik vejének berendezte a lakását még esküvő előtt,a másik veje istenítette,hogy ő a legjobb anyós a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!