Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van valakinek kedves anyósa-ap...

Van valakinek kedves anyósa-apósa?

Figyelt kérdés

Én mindenhol azt olvasom, a filmekben azt látom, még a legjobb barátnőmtől is azt hallom folyton, hogy milyen rossz az anyósa. Mindenbe beleszól, fontoskodik, pletykál, intézkedik helyettük, veszekedéseket szít, féltékenykedik, ő dönti el, hogy mikor megy látogatóba, ő dönti el, hogy mikor és hol és milyen legyen az esküvő, kik legyenek meghívva, stb. Az én volt anyósom (sajnos már meghalt) velem tök rendes volt. Mindenben segített minket, mindig volt ránk ideje, ha a fia (a párom) nem ért rá, engem is szívesen várt, telefonon is sokat beszélgettünk, mások előtt is megvédett minket, tehát még 1 percre sem soha sem volt olyan tipikus "gonosz anyós".

Közben meg mindenhol ennek csak az ellenkezőjét hallom.

2015. jan. 10. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Enyém kedves, de hátbadöf. Ez mér rosszabb, mintha szemtől-szemben is vállalja, hogy tetű!
2015. jan. 11. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Már arra gondoltam a saját tapasztalataimból,hogy az ember maga tehet róla,ha nem szereti az anyósa.

Mert az anyósom szerető,odaadó anyósa volt a másik menyének,a nulladik pillanattól,amikor még csak nem is ismerte.Az első találkozásukkor -teljesen véletlenül voltam a tanuja- eljutottak odáig,még nem is volt az anyósa,hogy egymás melltartóját próbálgatták.

Az én anyám a másik vejének berendezte a lakását még esküvő előtt,a másik veje istenítette,hogy ő a legjobb anyós a földön.

2015. jan. 29. 01:53
 13/13 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon nincs igazad, hogy az ember maga tehet róla, ha nem szereti az anyósa. Engem nagyon sokan szeretnek, mondják is- munkahelyen, szomszédok- az anyósommal mégis jó párszor összeütköztem. Még a szomszédunk is azt mondta, hogy sajnál az anyósom miatt.... Van amikor egy anyós képtelen tudomásul venni, hogy a fia már nem csak neki él, és ott, ahol tud, bántja a másikat. Egyébként anyósom korosztályából még barátnőm is van...
2015. jan. 31. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!