Ránk vannak telepedve a barátnőm szülei, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv! 3 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, ő 15éves én pedig 20, komolyan gondoljunk mindketten ezt a kapcsolatot és szeretjük egymást, de a szülők egyfolytába a sarkunkba járnak, ránk vannak akaszkodva szinte, jó emberismerő vagyok és észreveszem a szülein meg látom az anyján is, hogy figyel minket meg ilyesmi, ha megyek hozzájuk azt vettem észre hogy szinte az az elvárásuk, hogy amíg ott vagyok üljünk kinnt velük a nappaliba. Tudják már, hogy nem szűz, viszont multkor megengedték, hogy ott aludjak de csak azzal a feltétellel ha nem lesz semmi, nyilván volt minden de nem tudják, és minden reggel az van, hogy bejönnek ébreszteni szabályosan fél 9kor hogy menjünk ki (reggeli) és amíg ágyban vagy addig szekálnak, ha nem mész ki sértődés van meg ilyesmi. Meg kikérdezik a lányt egyfolytába, nem nagyon tudjuk összehozni hogy kettesbe lehessünk csak amikor ő jön, de az ritka, mindig nekem kell menni, de már unom, és ebből alakul ki veszekedés, szinte már utálok oda járni. De viszont az is ott van, hogy az anyám az ő boltjukba dolgozik, és a két szülő megbeszélik a mi dolgainkat meg ilyesmi, pedig megigérték, hogy nem avatkoznak ebbe bele a munka "kapcsolat" miatt.2015. jan. 9. 12:38
1/7 anonim válasza:
Örülj neki, ha megengedik, hogy ott aludj. Ne viccelj már, még csak 15 éves!!!
2/7 anonim válasza:
Örülj, hogy ott lehetsz egyáltalán. A lány szülei helyében én kitaposnám a beled, de ez más kérdés. Egy 15 éves kislány b+. Nehogy még te diktáld a feltételeket is !!!!?
3/7 anonim válasza:
Nagyon nem volt jo otlet anyad fonokenek a kislanyaval kavarni.. amint van valami problema (marpedig 15 eves csitrivel lesz, attol ne felj), anyad allasa van kockara teve.
4/7 anonim válasza:
Gondolom mennyire vagy jó emberismerő húsz évesen! :D
5/7 anonim válasza:
20 évesen, ha olyan jó emberismerő lennél tudnád, hogy házinyúlra nem lövünk, főleg, ha az a nyúl még csak nyuszi és a szülei a nyakán lihegnek.
Te választottad, törődj bele vagy hagyd ott a kislányt és keress korban hozzád illőbbet, vagy olyant aki nem anyukád állását veszélyezteti.
Amúgy ez az egész sztori olyan is lehetne, hogy azért járok anyám főnökének a lányával, hogy legyen munkája az anyámnak....
6/7 anonim válasza:
Tényleg nem volt jó ötlet az anyukád főnöke lányával összejönni.. viszont szerintem nagyon gáz, hogy ennyire szigorúak.. komolyan fél 9-kor felkeltenek és ki kell menned reggelizni? :DD Mintha óvodások lennétek kb..
7/7 anonim válasza:
Te magad írtad le, hogy azzal a feltétellel aludhattál ott, hogy nem lesz semmi és "volt minden". Egy 15 éves kislánnyal!
Ezek után miért csodálkozol, hogy a lány szülei a sarkatokban vannak? Azt képzeled, te jó emberismerő (hahaha!), hogy egy édesanya nem látja meg reggel a lánya szemén, hogy éjjel mi történt köztetek és mi nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!