Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom meglátta, hogy konyakot...

Párom meglátta, hogy konyakot vettem a boltból. Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Anyósomnak és a sógornőmnek vettem egy-egy fél deci konyakot mert mindig jók hozzám. A páromnak nem merem elmondani az igazat, mert akkor leszedi a fejemet. Valamit ki kell találnom!
2015. jan. 3. 19:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem tartsd meg a két konyakot, vagy tedd el és később add oda másnak, akinél nem tudsz ilyen problémáról. Ha tudod hogy a párod nem szereti ha isznak/alkoholisták, akkor mégis hogy jut egyáltalán eszedbe nekik alkoholt venni? Az én apukám is sokat iszik, ezért a barátom nem is iszik alkoholt ha tudja hogy találkozik velem esetlegesen este miután a barátaival volt, vagy egy jó sört se mert tudja hogy nekem negatív élményeim vannak (nah meg amúgy se az az állandóan sörözős fajta). Te is tekintettel lehetnél a párod ilyen jellegű kéréseire/problémáira, nem véletlen nem szereti ha iszik az anyuka és a testvér, biztos van oka.

Mondd el neki hogy nekik vetted, viseld a következményeit.

2015. jan. 3. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Én is haragudnék rád!
2015. jan. 3. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, úgy más a helyzet, ezt nem írtad bele a főkérdésedbe. Akkor érthető, hogy haragszik rád a párod.
2015. jan. 3. 20:29
 14/17 Költőnő? ***** válasza:
0%
Itasd az alkoholista családtagjait ....
2015. jan. 3. 20:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem adtad oda nekik, mondd, hogy konyakmeggyes bonbont szeretnél csinálni és ahhoz kellett.

Amúgy meg alkesznak alkoholt ajándékozni tényleg nem szép dolog. Ha a háládat szeretnéd kifejezni, akkor csinálj nekik egy ajándék kosarat, vagy süss tortát vagy valami hasonló.

2015. jan. 3. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:

én inkább őszintén megmondanám neki. máskor is vettél már nekik piát?

amúgy fél deci nem túl nagy mennyiség, de ha alkohol problémáik vannak, akkor ez is elég lehet.

2015. jan. 3. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Vajon ki kérdezné meg a párját ilyen esetben, hogy mi lenne a megfelelő ajándék?
2015. jan. 4. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!