A családom utálja a barátom, mit tegyek?
Remelem valaki tud segiteni mert volt mar ilyen helyzetben ,vagy csak tudja mi ilyenkor a teendo ,mert en teljesen tanacstalan vagyok.Kerlek normalisan valaszoljatok.Leirom az egesz sztorinkat hogy ertheto legyen a dolog.Masfel eve ismerem a baratomat ,akkor 1 honapig voltunk egyutt majd o vissza tert a volt baratnojehez akit mindig is szeretett.Korubelul fel ev mulva ereztem azt hogy tultettem magam rajta lett egy komoly baratom akivel a 8 honap alatt vegig probalt minket szetszedni a srac ,volt hogy mar addig fajult hogy feltem es a szuleimhez fordultam akik feljelentessel fenyegettek ,o pedig nem szepen valaszolt ezekre ,aztan eltunt.Par honap mulva a baratommal nem alakultak jol a dolgok es szakitottunk ,ezt a fiu megtudta es ujra keresett engem ,sokaig ugy voltam vele mint regen hogy nem valaszoltam ,de addig hivogatott hogy felvettem ,es meglepodtem ,mas volt a hangja a beszede ,minden mas volt ,majd par het utan talalkozgatni kezdtunk ,es rajottem mit szerettem annyira benne de meg nem akartam magam adni mert nem biztam benne 100%osan ,de egy ido utan mar nem tudtam tartani magam.Megvaltozott ,rendesen dolgozik ,es vegleg elfelejtette a lanyt.Meg nekem is nehez elhinni de mar 2 honapja egyutt vagyunk es minden tokeletes ,jol elvagyunk ,boldogok vagyunk es szeretjuk egymast.Anyumnak elmondtam aki nem fogadta jol es azota is akarhanyszor szoba kerul puffog ,es nem akar hozza engedni ,azt mondta soha nem bocsajtja meg neki ahogy beszelt vele.Apum nem tudja ki o ,szerencsere nem ismerte fel ,o azt hiszi uj baratom van es nyitott fele ,de anyum nem enged semmit.
Nagyon roviden ennyi a sztorink ,kerlek segitsetek ,hogy lehet megbekiteni a szuloket ,es raebreszteni hogy mar nem olyan ? :(
Nem neked kellene magyarázkodni, hanem a fiúnak kellene bizonyítania a szüleidnek.
Ha tényleg megjavult, igazán beszélhetne anyukáddal és bocsánatot kérhetne a viselkedéséért és azt is elmagyarázhatná őszintén, hogy miért viselkedett hülyén. Előbb-utóbb úgyis haza kell majd vinni a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!