Ti menyi pénzt adnátok anyósotoknak, ha csak 60000 forint fizut kapnátok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 13:09
31/33 anonim válasza:
Hát, mi ketten 120 körül jövünk ki egy hónapban, és nem eszünk sokat, figyelve főzök, nem random vásárolunk és nagyon alacsony a ház rezsije. Anyóssal kéne megbeszélni, mit szeretne, vagy legalább az uraddal, szerinte mi a rentábilis a családjában. Az én anyukám egy vasat sem fogadott el tőlünk, de mi kb amint lett munkánk, elköltöztünk, más szülők meg amint a gyerek tölti a 18-at, lakbért kérnek. Nem akarok leszólni semmilyen szülői attitűdöt, mindben megvan a ráció, csak azt mondom, nagyon különbözőek a nézőpontok, nem tudhatjuk, a te anyósod hol van a skálán. Amennyiben azt nézzük, mennyi egy felnőtt ember által havonta felélt összeg, hát, arra bőven rámehet a fizud.
32/33 anonim válasza:
Amennyit megbeszéltek nem? Szerintem így illene.
33/33 anonim válasza:
Mondjuk ahány ház, annyi szokás, de az az igazság, hogy szerintem ilyeneket beleszámolni, mint amit itt egyesek írnak, hogy lakásbiztosítás, meg szemétdíj... Komolyan, én úgy tudtam, hogy azért laknak otthon a fiatalok, hogy segítsék őket a szülők, nem azért, hogy minden költségnek lehúzzák tőlük a felét, még annak is, ami akkor is ugyanannyi lenne, ha Tibetben laknának és nem otthon. Jóhogy nem már olyanokat is fizettetni kell velük, hogy anyós vett három rózsabokrot magának a kertbe, de ha már otthon lakik a két fiatal, akkor kifizettet velük másfelet, mert mert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!