Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit kéne tenném?

Mit kéne tenném?

Figyelt kérdés

Anyósommal nem volt sohasem jó a kapcsolatom, amióta együtt vagyok a lányával..

Aposom pedig fiaként kezelt engem..

Egyet hibaztam, hogy csúnyán beszéltem a baratnommel, ezt anyósom megtudta, és kiszinezte egy 'gyönyörű' tortenetté..

olyan jól sikerült, hogy telefonon azt mondta aposom, hogy nem akar a lánya közelében látni..és meg sem hallgatott.

18/F

Barátnőm pedig 16 éves.

2014. nov. 26. 12:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ne legyetek már gyökerek"

Süt rólad az agresszivitás :D

Nem csodálom a szülőket :D

Amúgy egy lánynak ne "b*zmeg"-olj. Sajnos én is hallottam már 1-2 káromkodó szót páromtól és nem esett jól. Igazából, ha nem tudjuk, hogy milyen helyzetben mondtad ezt neki, akkor nem tudunk mit tanácsolni.

Lehet, hogy nem nagy ügy az egész, de ez a történettől függ, hogy mi történt, és mi a kiszínesített változat.

Talán oszd meg velünk :)

2014. nov. 26. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
A baz.d meg valóban olyan, hogy nem lehet tudni ezt milyen szövegkörnyezetben mondtad, mert alapból nem egy nagy dolog, ha ez kiszalad a szádon. Az a kérdés, hogy tényleg csúnya veszekedés volt. Vagy azt mondtad az egyik mobilra a plázában, hogy "ba.zd meg ez ku.rva jó".
2014. nov. 26. 15:50
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

Hát a bnőd helyében én rád bsztam volna az ajtót, úgy ott hagylak, te gyökér! Vagy nálad ez a módi, hogy leba.dmegozod csak úgy? Gratulálok!

A szülőknek igazuk van, bár én kezdetnek elbeszélgetnék veled a másik tiszteletéről, pl.

2014. nov. 26. 16:09
 14/15 anonim ***** válasza:
2014. nov. 26. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Ha te a 16 éves lányomnak ilyet mondanál, többet nem szeretnélek látni a lányom körül.

2. Anyós csak akkor lesz, ha elveszed a lányát. Ezt tanuld meg. A szomszéd nőt sem hívod anyunak, csak mert rövidebb, mint kimondani a nevét, hogy Emerencia...

2014. nov. 26. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!