Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mivel szórakoztassam anyósékat?

Mivel szórakoztassam anyósékat?

Figyelt kérdés
Anyósomék nálunk lesznek pár napot, és egyik este a férjemnek dolgoznia kell, így nekem kell szórakoztatnom a szülőket. Amit szívesen meg is tennék, csak egy apró probléma van, h nem beszélünk közös nyelvet. Milyen tippeket tudtok adni, mit csináljak velük? Gondoltam pár órát csinálunk vmi programot aztán megyünk aludni, szóval nem kell őket éjjelig szórakoztatnom, de nem akarom magukra hagyni őket így az idegen országban. Tippek?
2014. nov. 19. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok francia film van...szóval nem kis nyelvcsoportú emberekről van szó, hanem olyanokról, akik az egyik legfontosabb nyelvet beszélik!

Töltsetek le egy francia filmet, te nézd feliratosan.

Menjetek el várost nézni.

Üljetek be egy jó helyi étterembe, vagy te főzz nekik valami tipikus magyart (azt általában szeretik).

2014. nov. 20. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és szerintem nem ártasz vele magadnak, ha megtanulsz franciául. Fontos nyelv, és jelentősen megkönnyíti a helyzeted a jövőben (pl. ha gyerekeitek lesznek, gondolom ők is fognak franciául beszélni...vagy ők sem fognak tudni kommunikálni a nagyszülőkkel?)
2014. nov. 20. 09:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha van, és szeretik, lehet fürdőbe menni, befizeted őket vmi masszázsra, máris telik az idő.

Vagy már előre kereshetsz idegenvezetőt vagy egy sima fiatalt, aki beszél franciául, és vállalja, hogy arra az estére vállal idegenvezetést, megoszt velük érdekes infókat a helyről, érdekes útvonalon sétál velük.

2014. nov. 21. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

A lényeg nem az, hogy mit csinálsz velük, hanem, hogy hogyan.

Ha látják rajtad, hogy érdeklődsz irántuk, szeretnél nekik jó időtöltést biztosítani, kedves vagy, és figyelmes, akkor szerintem minden oké.

A "mit csináljak" kérdésre pedig már választ adtak a többiek, nem szeretném őket ismételni :) A legjobbakat kívánom!

2014. nov. 23. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!