En a 3 honapos lanyommal anyosekhoz koltoztem ferjemnek kijelentettem hogy en megyek oda hozzajuk lakni a gyerekkel ez 2009 vege fele volt, amikor tud jonni akkor majd jon. ( Azert irtam igy mert Bp-n szultem aztan Koszovora jottem az anyosekhoz). Es a ferjem dolgozott Magyarban.
Utannunk jott o is 1 honap utan, 1 evvel kesobb megint lett egy lanyunk. 2011 ben szultem es meg mindig itt vagyok az anyosommal, aposommal, 2 sogorommal es sogornovel, meg persze a ket lanyom en es ferjem.
Ez egy szep nagy csalad, remelem igy is marad mindig!!
2014. nov. 19. 16:34
13/18 anonim válasza:
Mondjuk ez rohadtul nem AZ a helyzet. Inkább maradtál volna csendben. Baba/kisgyerek mellett csak a tirpák parasztok cigiznek, függetlenül attól, hogy ki van otthon és ki nincs. - de ez pontosan az a helyzet.
Persze, hogy bnkóság, de az ő házában azt csinál, amit akar, és a menye ne oktassa ki. Max., ha a saját gyereke lenne.
2014. nov. 19. 18:10
14/18 anonim válasza:
Én a szüleimmel laktam a férjemmel egy kis szobába. Két gyereket szültem oda. Azóta már külön vagyunk. De jó volt ott lakni, sokat segítettek és imádják a kicsiket. Az emberek véleménye pedig nem érdekelt soha.
2014. nov. 19. 19:37
15/18 mi a fene válasza:
Az együttélés megviseli a családokat, de örülök, ha olyat hallok hogy a fiatalok jól érezték magukat a szülőkkel.A cigizést persze én se tartom helyesnek.
2014. nov. 19. 21:03
16/18 anonim válasza:
Szia! Van,hogy az ember nem tud várni,hogy minden körülmény stimmeljen - az elképzelései szerint. Ha szeretnétek babát, és az idő sürget - nőknél nem mindegy, ugyebár - fogjatok hozzá, hisz az sem biztos,hogy azonnal összejön...
persze nem árt anyósékkal egyeztetni, mivel nekik is megváltozik majd az életük, gyökeresen. Én 9 hónapot laktam babával anyámmal és ugyanennyit anyósékkal. A legnehezebb a határok felállítása.
2014. nov. 22. 10:22
17/18 anonim válasza:
Én is anyósoméknál laktam 3 évig, ők is cigiztek, de abba a szobába ahol mi voltunk soha nem jöttek be cigivel.Amikor a baba megszületett csak kinn az udvaron szívták. Anyósom annyira tapintatos volt, hogy mindig bekopogott, mielőtt belépett a szobánkba. Nagyon jó volt, hogy volt segítségem, bármikor elmehettünk, tudtam, hogy vigyáznak a gyerekemre. Foglalkoztak vele, mindig valaki babusgatta.Észre sem vettem, hogy gyerekem van. Később külön költöztünk második lányom már egyedül kellett nevelni. Sokkal nehezebb volt. Nem tudtam kire rábízni. Nem volt segítségem. Visszasírtam a régi időket.Alkalmazkodni kell, de nagyon jó az öreg a háznál.
2014. nov. 25. 21:02
18/18 anonim válasza:
Igen!!!!!! Mi nem költözhettünk el!!!! anyós megfenyegettett hogy ha elmegyünk megöli magát, páromnak elmontam nem hitte el.. azóta is itt lakunk az idegeim rottyon vannak nyugtatókon élek...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!