Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi volt a legrosszabb anyóstól...

Mi volt a legrosszabb anyóstól, vagy apóstól kapott mondatod, ami nagyon megbántott? Van olyan, aki nem kapott még olyan megjegyzést, ami nagyon megbántotta volna?

Figyelt kérdés
2014. nov. 15. 22:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
82%
"Afrikai szuka" Mivel Dél-Afrikai születésű vagyok (de fehér ember). Persze nem a szemebe mondta, hanem a hátam mögött a másik szobában, de azért kellően hangosan hogy halljam. Akkor megbántott vele, ez két éve volt, de ma már legyintek rá. Nem találkozom az "ányóssal" ha csak nem nagyon muszáj, de akkor meg megtartjuk a távolságot. Vannak olyan anyukák, akik valahogy nehezen viselik ha a fiacskájuk életébe egy másik nő is belép, én ezt végül ennek fogtam fel. Pedig semmi olyat nem tettem, vagy mondtam, amivel ezt kiválthattam volna az anyósból :)
2014. nov. 16. 21:06
 22/30 anonim ***** válasza:
95%

"Ha nem fiut szülsz akkor én nem fogom megnézni"

(miután kiderült hogy kisfiunk lesz)

"ha nem Tamás (férjem neve) lesz a neve akkor nem fogom megnézni"

Vén qqrva

2014. nov. 17. 14:52
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
Tavaly a 2. (egyébként jóindulatú) nőgyógyászati daganat műtétem után az anyósom sms-t küldött a férjemnek,(nem azt, hogy hogy vagyok,gyógyulást kíván, stb. )hanem: még nem késő egy "normális" nőt találnia, aki fiatalabb, egészségesebb és tud szülni (15 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok, és nincs gyerekünk, de arról nem tud, hogy a fia is jóformán meddő...). Azóta a férjem nem beszél vele, megszakított az anyjával minden kapcsolatot, és megírta neki, hogy ne merje magát édesanyának nevezni (mindig így írta alá az sms-ket). Egyébként ez már a sokadig ilyen húzása, előtte is volt, hogy 3 évig nem beszéltek, mert azt terjesztette rólam a lakótelepen (az én anyám is ott lakik),hogy tinikoromban szültem,és intézetbe adtam a gyerekemet, meg ilyen hülyeségeket. Vagy hogy a férjem előtti barátom elvált, és miattam vált el. (Isten tudja mióta nem láttam azt a pasit, az ország másik felében lakik már, szóval ezt is hogy találta ki?). Szóval sok mindent eltűrtem már, de ez az utolsó betette a kaput...
2014. nov. 20. 15:57
 24/30 anonim ***** válasza:
85%
En meg nem kaptam banto megjegyzest annak ellenere, hogy a parom igen erosen "anyuci pici fia". Egyutt jarunk sportolni anyosommal, stb., tehát joban vagyunk. Hozzatennem, hogy egy nagyon intelligens asszony, es habar "az en kicsi fiam"-nak hivja a ferjemet, amikor osszejottunk, tobbszor is rakerdezett nevetve, hogy mikor szandekozom "eltakaritani a haztol". Az a sejtesem, hogy (mivel eleg nocis no, es hamar is szult annak idejen), mar varta, hogy csak ketten maradjanak aposommal, es vegre csak magukkal foglalkozhassanak.
2014. nov. 20. 21:59
 25/30 anonim ***** válasza:
72%
nem nekem mondta anyos,de egy darabot kiszakitott a szivembol,hiszen 3 eves lanyomra mondta hogy qurva.inkabb mondana ram,de egy artatlan lanyra?szivtelen dog
2014. nov. 22. 19:43
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Amikor elsőnek látott anyósom utána azt mondta,hogy nálam csak jobbat találhat a lánya és ne élje bele magát.Tavaly karácsonykor amikor át mentem hozzájuk egy kis ajándékkal akkor azt mondta,hogy takarodjak a lakásából mert egy senkiházi szar alak vagyok.Nem kedvel se az anyós se az anya.Egy normális ember vagyok aki dolgozik és nem alkoholizál vagy dohányzik.Nem vagyok se agresszív se féltékeny.Már én sem kedvelem őket :)
2014. nov. 30. 13:53
 27/30 anonim ***** válasza:
39%
23 éves férfi
2014. nov. 30. 13:54
 28/30 anonim ***** válasza:
36%
Engem azzal bántott meg nagyon amikor azt mondta anyukámra, hogy életképtelen. Mindennap szinte van valami szurkálódás, de ez bántott a legjobban eddig.
2014. dec. 16. 08:33
 29/30 anonim ***** válasza:
51%

Mikor be akart mutatni a párom pár hónap után: "minek hozod ide?"

Amikor összeköltöztünk a fiától kérdezte: "meddig akarsz még ott lakni?"

5 hónap után költöztünk össze, de a szüleim támogattak minket, sőt örültek neki, erre az ő reakciója: "az ő szüleit biztos nem érdekli a gyerekük sorsa!"

Közben folyamatosan hallgatom: "nem illik hozzád!", "nehogy csinálj neki gyereket!", "ha nem hagyod ott, akkor engem ne keress többet!"

Amikor a párom elmondta neki, hogy eljegyzett: "miért csinálod ezt?" és sírva fakadt.

Már várom, hogy milyen sziporkái lesznek még a jövőben, vagy mit alkot az esküvőnkön. :/

2014. dec. 21. 12:42
 30/30 anonim ***** válasza:
61%
Engem az bántott nagyon amikor mondtam anyósomnak, hogy unokája lesz, és azt mondta őket nem akar még nagymamama lenni. Mert ő még tùl fiatal ehez. És, ha majd megszületik nehogy mamának hìvjuk őt! Ami bántott még, hogy sosem szerette a kisunokáját. Ha mentünk át hozzá,csak beszélgetni tudott a kislánynak meg csöndbe kellett ülnie. Szegény kislányom nem játszhatott semmivel. Anyós mikor meghalt, engem meg sem érintett,de a kislányomat se. Emlèkszem terhes voltam és nem érdekelte, rágyùjtott, az is vitte el -tüdőrák.
2015. márc. 13. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!