Mi volt a legrosszabb anyóstól, vagy apóstól kapott mondatod, ami nagyon megbántott? Van olyan, aki nem kapott még olyan megjegyzést, ami nagyon megbántotta volna?
Nekem is gyönyörű anyósom van!
-Dögöltél volna meg!
És ezt a hátam mögött!
Előttem meg jópofizik , mocskos egy nő!
Az anyós úgy jó ha porhanyós!
ELFOGADTAM, hogy a fiam melletted horgonyzott le- mondta ezt úgy az első vitánk során, hogy évekig tette nekem a szépet és eljátszotta, hogy mennyire szeret.
+ Ne hasonlítsd a fiam AZOKHOZ (a szüleimre gondolt, akik nagyszerű emberek, imádnak engem és a párom is, mindenben támogatnak bennünket és még csak nem is ismerik egymást anyósékkal)
Igazából itt nem a szavakon, hanem a hangsúlyon van a gond, amivel mondta.
második vagyok.
3 éve voltunk házasok, és anyósom sosem tudta elfogadni, hogy a fia egy városi (budapesti) lányt vett el feleségül aki sosem élt vidéken, aki nem tudja egy csirke nyakát elvágni. Mindig mondogatta, hogy ő igaz vidéki lányt akart a fiának, aki nem kényelmeskedő mint egy városi nő. Emiatt nem kedvelt. Volt róla szó, hogy a gyermek születése után vidékre költözünk, hiszen a gyereknek jobb lesz így. Pár napom volt a szülésig amikor anyósom épp nálunk volt, és engem levegőnek nézve csak a férjemnek mondogatta, hogy mik lesznek a jövőben ha a kis unoka is vidéken fog élni.. A szokásos szöveg: csirkét, disznót nevelünk, babot ültetünk stb.. Én erre csak annyit mondtam, hogy a háziállatokkal azért még várjunk egy kicsit. Erre anyósom azt mondta, hogy nem hiszi, hogy én alkalmas vagyok a vidéki életre. Majd pár nappal később ennek hatására gondolta, hogy a legjobb megoldás ha pénzt ajánl fel, hogy lelépjek. 1 millió forintot a kórházba el is hozta, meg is mutatta.
Tudod mi a meglepő az egészben? hogy bár elváltunk, de barátok maradtunk a volt férjemmel, és én sosem tiltottam a fiamat az anyósomtól. Már vagy 10 éve más felesége voltam amikor a fiam megkért menjek már érte kocsival. Akkor találkoztam a válóper után újra a volt anyósommal, és azon a napon anyósom bocsánatot kért. Azt mondta, hogy mégis csak én vagyok a kedvesebb menye. (na gondoltam, akkor biztos valami baja van a volt férjem új feleségével)
Tizes válaszoló, akkor te szerencsés helyzetben vagy.
Tizenegyes válaszoló, értelek, elhiszem,hogy az fájt neki, hogy nem kíváncsi a gyerekeitekre.
Tizenkettes, neked se a legjobb az anyósod.. Tipikus,hogy a szemedbe meg jópofizik....
Tizenhármas teljesen megértelek, ez nagyonnem volt szép tőle.
Tizennégyes. legalább bocsánatot kért! és még is csak rájött,hogy te vagy a legjobb menye!
nálam se volt ilyen mert beelöztem:
kuss legyen már! pofa be, ostoba vénember.
Hal'istennek anyosomek szeretnek
Multkor mentem is paromhoz egy veszekedes utan, meg is jegyezte hogy ne veszekedjunk mar, ugy szeret engem
Paromnak meg egy hosszab mosolyszunet idejen minden reggel elmondta hogy bekuljon ki velem:)
Parom meg is jegyezte "elore felek milyen osszeeskuvesek lesznek meg itt ellenem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!