Hogyan hatott a családotok életére, az, hogy rosszba vagytok az anyósoddal, esetleg nem találkoztok? Esetleg van olyan valaki, akit a saját anyja sem értett meg igazán, miért döntött így?
Kérdező ezt most nekem írtad? Gyerekem sem volt amikor nekik 2 is volt. Én nem szóltam bele a nevelésbe, anyám pedig nem sztárolt engem. Én személy szerint nem is igazán mertem a sógornőmhöz szólni, mert mindenben a rosszat látta.
Kár itt magyarázkodnom, mert úgy látom nem tudsz a saját helyzetedtől elvonatkoztatni. Nekem is nehéz, de tudom, hogy te nem ő vagy, ezért nem is látok a ti helyzetetekbe olyat ami nincs. Te tudod, hogy ott mi van, én meg azt hogy itt mi mi van. Amikor a sógornőm anyja megtudta, hogy a kedves lánya terhes, akkor az volt a reakciója, hogy ő nem akarja az unokát felnevelni. Ennyit nézett ki a lányából. Most meg azt vágta anyukám fejéhez, hogy velem kivételeznek. 5-ször ha találkoztam velük... Nem is egy városban élünk. Akkor ki uszít kit? Olyanokat kér számon, hogy anyám milyen anya? Már bocs, de mi köze hozzá? Istápolgassa a gyökér kislányát, és mossák csak tovább a tesóm agyát, ép ésszel úgysem lehet őket elviselni.
Kérdező: próbáld meg másik oldalról megközelíteni a dolgokat. Nálunk rosszabb volt a helyzet, mert anyuci egy szem pici fiára telepedett rá a mama. Én csak addig voltam sztárolva, amig fel nem ismerte a mama, hogy felnőtt emberként saját véleményem van dolgokról.
Szóval: a fiad kérdezze meg az édesanyjától, hogy szereti -e egyáltalán őt. Mert ha szeretné, elfogadná és tisztelné őt felnőtt emberként minden életszituációjával és döntésével. Amíg ez a tisztelet nincs meg a mamától, addig csak birtokol, fontoskodik és rosszindulatúan belekavar a fia életébe, amitől a fia boldogtalan.
Ja, és egy darabig ne találkozzatok velük, gondolkodjanak el.
Nekem is addig volt jó a kapcsolatom anyossal míg terhes nem lettem. Nyeltem a béke kedvéért es mert amúgy is konfliktus kerülő vagyok. De egyszer csak betelt a pohár. Utána a férjemet zaklatta különböző hazugságokkal . A kedvencem az volt amikor azt találta ki a lányával karöltve, hogy édesanyamek vettek nekem egy hazat es én oda fogok költözni kettesben a gyerekkel.
Természetesen a férjem sosem hitt nekik. Én évek óta nem láttam őket hála a jó égnek. A férjemet is csak akkor hívják ha pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!