Anyósom ideköltözött pár hétre, és elvárja hogy amíg itt van, addig minden este főzzek, mert szerinte ez alap egy feleségtől. Már teljesen kivagyok tőle, hogyan állítsam le?
10-es vagyok, hozzátenném, hogy nálunk anyu a szekálós, ő azzal nem hagy békén, hogy milyen rossz feleség vagyok, hogy nem vagyok képes reggel felkelni, és a férjemnek FRISS szendvicset készíteni munkába (előző este szoktam elkészíteni, és beteszem a hűtőbe). Bezzeg ő minden hajnalban felkel a férjének szendvicset készíteni (előző nap vásárolt alapanyagból).
Az ő véleményére is teszek magasról.
Eszünk főtt ételt ebédre, meg néha vacsorára is. Attól függ, hogy alakul a nap/hét.
A "ne foglalkozz vele" működött úgy 2 hétig, de már nem bírom.
bocs vmiért most jelentek csak meg nekem a válaszok, most láttam csak, hogy ő " vendég". Én kérek elnézést...
Hát ez azért egyébként ritka primitív, mert bármennyire is segíti egymást egy család a szükségben azért az igenis szivesség részetekről h addig odaköltözhetett, igazán kivehetné a részét a teendőkből valamilyen formában. Szerintem hagyd a francba. ha még egyszer szoba hozza, h iért nincs főtt kaja, nyújtsátok át neki egy helyi panzio prospektusát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!