Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom ideköltözött pár...

Anyósom ideköltözött pár hétre, és elvárja hogy amíg itt van, addig minden este főzzek, mert szerinte ez alap egy feleségtől. Már teljesen kivagyok tőle, hogyan állítsam le?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 14:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%

10-es vagyok, hozzátenném, hogy nálunk anyu a szekálós, ő azzal nem hagy békén, hogy milyen rossz feleség vagyok, hogy nem vagyok képes reggel felkelni, és a férjemnek FRISS szendvicset készíteni munkába (előző este szoktam elkészíteni, és beteszem a hűtőbe). Bezzeg ő minden hajnalban felkel a férjének szendvicset készíteni (előző nap vásárolt alapanyagból).

Az ő véleményére is teszek magasról.

2014. nov. 8. 14:45
 12/39 anonim ***** válasza:
13%
Ebben igaza van. Mert ti amúgy nem esztek meleg főtt ételt? Csak konzerv.
2014. nov. 8. 14:46
 13/39 anonim ***** válasza:
96%
12, sehol sem írta a kérdező, hogy egyetlen este sem főz. De ha vacsorára már csak hideget ennének, az sem lenne baj.
2014. nov. 8. 14:51
 14/39 A kérdező kommentje:

Eszünk főtt ételt ebédre, meg néha vacsorára is. Attól függ, hogy alakul a nap/hét.

A "ne foglalkozz vele" működött úgy 2 hétig, de már nem bírom.

2014. nov. 8. 14:52
 15/39 piroska és a farkas ***** válasza:
89%
Mutasd meg neki, mit hol tartasz a konyhában, és kérdezd meg holnap reggel, h mit készít nektek.... ha már ott van. Vagy tartsa tiszteletben hogy nem otthon van, vagy ha ennyire otthon akarja érezni magát, h szerinte az ő szabályait kell követni, akkor mehet a konyhába.
2014. nov. 8. 15:09
 16/39 piroska és a farkas ***** válasza:
92%

bocs vmiért most jelentek csak meg nekem a válaszok, most láttam csak, hogy ő " vendég". Én kérek elnézést...

Hát ez azért egyébként ritka primitív, mert bármennyire is segíti egymást egy család a szükségben azért az igenis szivesség részetekről h addig odaköltözhetett, igazán kivehetné a részét a teendőkből valamilyen formában. Szerintem hagyd a francba. ha még egyszer szoba hozza, h iért nincs főtt kaja, nyújtsátok át neki egy helyi panzio prospektusát.

2014. nov. 8. 15:14
 17/39 anonim ***** válasza:
99%
Ha most még azt csinálod amit ő mond, azt fogja hinni ott is ő az úr és ott is fog maradni akár hónapokig. Állj a sarkadra. Mond meg h nem és kész.
2014. nov. 8. 15:14
 18/39 anonim ***** válasza:
98%
Mindenki jókat írt, de a hármas nagyon tetszett! Próbáld ki, én biztos ezt csinálnám!
2014. nov. 8. 15:18
 19/39 anonim ***** válasza:
89%
En a helyetekben minden nap rendelnek 2 szemelyre vagy elmennek a ferjemmel etterembe. O meg egyen amit vesz maganak. :D
2014. nov. 8. 15:22
 20/39 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon rossz ötlet volt odavenni. Ez ott fog nálatok dekkolni, esze ágába nem lesz lakást venni. Valami rezsihozzájárulást legalább fizet?
2014. nov. 8. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!