Az anyósom mit tehet meg ellenem?
Az anyósommal a viszonyom kezdettől rossz.
Tömören ezek érdekelnének engem:
Megteheti-e hogy a fiával közös a tulajdonunk és hogy a nevemet a földhivatalban lehúzatja vagy effélét ha ez előtt ő vette meg a fia nevére ajándékozás címszóval és azután a fia azt meg felezte velem adás vétellel.
Megteheti-e az anyósom hogy a házasságunkat valamely módon törvényteleníti vagy törölteti-e?
Vagy milyen bosszú hadjáratot indíthat ellenem?
Ugyanis elkezdet azzal fenyegetni az anyósom hogy kitesz a lakásból és hogy elintézi hogy a fiától elleszek válva és hogy tönkre teszi az életemet és félek tőle mert rafinált mindenre képes.
hány éves vagy ilyen sületlenséget csak egy tájékozatlan csitri kérdez
hivatalosan szerepelsz a tulajdoni lapon?
úgy mégis hogy törvénytelenitene egy házaságot használd már a fejed...
Az ajandekot visszakovetelheti, de ennek komoly feltetelei vannak. A tobbi eselytelen, a bosszuhadjarat kivetelevel. Ez lehet ragalmazas, sima baxogatas.
Mit kovettek el ellene es mi a ferjed allaspontja?
Ajándékot követelhetne vissza, de anank mint írták komoly okai és feltetelei vannak. Másrészt neked ELADTÁK tehat MEGVETTED a fél ingatlant, tőled semmit nem követelhetnek.
Ne higyj el minden sületlenséget...
Nem töröltethet, nem ervenytelenítheti a hazassagot...
De tönktehet teged, a foát kettőtöket lelkileg
Már most ttegsz, hgy ezeket megteszi, pedig ez jogigilag lehetetlen, és ehhez nem kell jogi embernek lenni, hogy tudd..
Mi a véleménye a párodnak? Ő hogy viszonyul az ehpgészhez?
Mindig is utált az anyósod?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Én 24éves vagyok a párom pedig 27éves.
Az anyósómnak egy gyermeke van a párom és azért utált az első perctől kezdve mert én a semmire arra hogy ő zsörtölödött és kötekedett nem nyaltam neki a semmire. Meg alapból elvettem egyszem gyerekét.
A párom pedig örlödik köztem és közte nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!