Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy a férjem...

Normális, hogy a férjem mindent megbeszél a szüleivel?

Figyelt kérdés
A férjem 29 évesen költözött el a szüleitől, már 4 éve élünk együtt azóta, és az utóbbi időben elkezdett velük mindent megosztani, legyen az sport, munkahelyi probléma, pénz, kapcsolatunk. Ez nagyjából normális volna, ha nem utazgatna csak azért h mindezt elmondja nekik. Mindent megkérdez mielőtt bármit is csinálna, ha pénzét utalgatja valahová, összevesztünk és külső igazságtételt akarna hallani,..stb. A pénzügyeit és a számlák papírozását, lakásügyeket mindent az szülei intéznek, mondván hogy mi túl hülyék vagyunk ehhez, majd Ők megoldják, mert mi beleroppannánk, ha mi csinálnánk meg mindent! Ez utóbbi nagyon kiakaszt engem, férjem meg rájuk hagyja, "Legalább ennyivel is kevesebb dolgunk van"! Gyerekek ként vagyunk kezelve, de ez őt nem zavarja, ez miatt most is összevesztünk, és az első dolga volt hogy ne is mondjam, átöltözött és már indult is a szüleihez, ilyenkor 2-3 óra múlva ér csak majd haza. Biztos nem csal meg (mielőtt még valaki ezt mondaná). Szerintem ez furcsa és engem nagyon zavaró, kicsit úgy érzem, hogy nem eléggé férfi hozzám. Én csak ha nagy a baj akkor kérnék tanácsot a szüleimtől, fölöslegesen nem mondok semmi rosszat. Csak véleményt szeretnék kérni, hogy más találkozott-e ilyennel, és h mi lenne a legjobb megoldás. Beszéltem már vele erről, de erre csak azt mondja, hogy neki csak a szülei vannak és csak velük tud másik szempontot figyelembe venni.
2014. okt. 27. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
45%
Bocs elküldtem véletlenül. Férjem szinte semmit nem tudott elintézni, ő így lett nevelve, hogy anyuci majd megcsinálja.....Persze most már nem kap levelet oda férjem nem tud elolvasni semmit. Azóta most volt egy harakiri, nem beszéltem velük több hétig. Ők még arra is kíváncsiak mi van a facebookomon!!! Mert hát az sem mindegy! Gondolhatod nekem is miket kellett átélnem.
2014. okt. 30. 08:49
 12/13 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a reakciókat, válaszokat! Másodszor is az utolsó komm-hez szólva, a faceboob nálunk is vita, mert megkérdezték anyósomat miért nincs kinnt annyi kép a férjemről,-biztos mert, nem szeretem, avgy mert biztos van valakim...- ezután kérdőre vont anyósom, majd nem hiszem h elhitte, de a férjem ebben azért kiállt mellettem, mivel olyan munkahelyen dolgozik ahol nem "előny", hogy látják kik az ismerősei, rokonai, felesége, stb. Ennyi. Köszi mégegyszer a válaszokat, elgondolkodtam.
2014. nov. 6. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
ezen nem fogsz tudni változtatni. 30 éve így él. majd ha nem lesznek szűlök , csak akkor fognak változni a dolgok.
2014. dec. 7. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!