Megteheti anyós?

Figyelt kérdés
A ház feles, tehát 50-50% a férjemmel. Ha én nem engedem be anyóst de a férjem igen akkor bejöhet?
2014. okt. 17. 13:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tilthatod meg neki, hogy vendéget fogadjon...
2014. okt. 17. 18:11
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A haz fele a ferje, ergo oda az emgy be, akit o beenged. A masik fele meg a felesege, o meg a sajat reszebe nem engedi be, ha nem akarja.

Mondjuk abban a hazassagban, ahol az egyik fel ki akarja tiltani a masik anyjat, komoly gondok vannak.....

2014. okt. 17. 18:24
 13/23 anonim ***** válasza:
54%

Az a baj, hogy gondolom nincs megszabva melyik rész kié. Tehát ez csak elméletben igaz.

El kell verni az anyóst azt minden rendben lesz.

2014. okt. 17. 18:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Miert kellene elverni? Itt a felesegnek van vele problemaja. Ergo vagy csak csinalja a mubalhet es akkor teljesen jogos, hogy a ferje kiall az anyja mellett, vagy igaza van, de a ferj nem tamogatja ot, hanem az anyjaval tart. A vegeredmeny ugyanaz: ez egy rossz parkapcsolat. Vagy megbeszelik, vagy elvalnak. Ennyi
2014. okt. 17. 18:39
 15/23 anonim ***** válasza:

A te anyukádat beengeditek?

Amúgy szerintem a férjeddel kell mindezt megbeszélnetek.

Nem figyeltem hogy kérdezték-e már előttem hogy az 50-50% -ban a férjed szülei és a te szüleid vették nektek a házat, vagy a saját keresetetekből tudtátok megvásárolni?

Ha a szülők segítettek, lehet hogy nem lenne illő rácsapni anyós orrára az ajtót.

2014. okt. 17. 18:46
 16/23 A kérdező kommentje:

Senki nem segitett, ezt a házat mi vettük 3 hónapja.

Az én anyám nem prostituált, szokott fürödni és nem igérget össze minden xart a gyerekeknek. A házasságommal minden rendben van, csak a férjem sajnos túl engedékeny.

2014. okt. 18. 09:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Férjed menjen el parkba/cukrászdába/játszótérre/moziba stb... a gyerekekkel és találkozzon ott az anyjával.
2014. okt. 18. 09:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Ezt csak a férjeddel tudod megbeszélni. Annyit tehetsz hogy a látogatásai után fölhívod a férjed figyelmét a gyerekekre tett negatív hatásokra, vagy hogy büdi a ház utána vagy ami zavar téged. Akkor hátha.... De azt ne felejtsd el hogy mégiscsak az anyja.

Mi lenne ha a te gyereked házastársa tiltana egyszer ki téged a házukból mert nem tetszik neki a stílusod, vagy a parfümöd? Gondolj bele ebbe az oldalba is.

2014. okt. 18. 10:12
 19/23 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de a fürdés szerintem alap, főleg ilyen "munka" esetén. A férjem alig van itthon,csak havi pár napot. Tudja nagyon jól milyen az anyja, de sajnos nagyn anyás. A nagyobbik gyereknek 1 éve biciklit igért, a mai napig kérdezgeti mama miért nem hozza a biciklit?! Most mit mondjak neki...
2014. okt. 18. 10:21
 20/23 anonim ***** válasza:
A szappant gyüjti rá, azért ilyen büdös. De ha összejön neki egy biciglire való, beváltja s elhozza neked. Addig pedig szagold ha jön s gondolj a biciglire.
2014. okt. 18. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!