Megteheti anyós?
A haz fele a ferje, ergo oda az emgy be, akit o beenged. A masik fele meg a felesege, o meg a sajat reszebe nem engedi be, ha nem akarja.
Mondjuk abban a hazassagban, ahol az egyik fel ki akarja tiltani a masik anyjat, komoly gondok vannak.....
Az a baj, hogy gondolom nincs megszabva melyik rész kié. Tehát ez csak elméletben igaz.
El kell verni az anyóst azt minden rendben lesz.
A te anyukádat beengeditek?
Amúgy szerintem a férjeddel kell mindezt megbeszélnetek.
Nem figyeltem hogy kérdezték-e már előttem hogy az 50-50% -ban a férjed szülei és a te szüleid vették nektek a házat, vagy a saját keresetetekből tudtátok megvásárolni?
Ha a szülők segítettek, lehet hogy nem lenne illő rácsapni anyós orrára az ajtót.
Senki nem segitett, ezt a házat mi vettük 3 hónapja.
Az én anyám nem prostituált, szokott fürödni és nem igérget össze minden xart a gyerekeknek. A házasságommal minden rendben van, csak a férjem sajnos túl engedékeny.
Ezt csak a férjeddel tudod megbeszélni. Annyit tehetsz hogy a látogatásai után fölhívod a férjed figyelmét a gyerekekre tett negatív hatásokra, vagy hogy büdi a ház utána vagy ami zavar téged. Akkor hátha.... De azt ne felejtsd el hogy mégiscsak az anyja.
Mi lenne ha a te gyereked házastársa tiltana egyszer ki téged a házukból mert nem tetszik neki a stílusod, vagy a parfümöd? Gondolj bele ebbe az oldalba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!