Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék kikészítenek. Mit...

Anyósomék kikészítenek. Mit tegyek, hogy leálljanak kicsit?

Figyelt kérdés

A párom külföldön dolgozik, így ő csak havi 1 hétvégét tölt itthon. Amikor ő is itt van, akkor a szülei teljesen más arcukat mutatják, mint mikor csak mi vagyunk itthon.

Eljutottunk odáig, hogy már szinte abba is beleszólnak, hogy hányszor megyek wc-re vagy mire költök a pénzünkből. Egyikük sem dolgozik, így idejük mint a tenger és sajnos imádnak mindenbe belekotnyeleskedni.

Eddig tűrtem, mert csak a párom szülei, de már túlléptek egy határt és tudom, hogy nem mehet így tovább. Próbáltam velük nyugodtan leülni és megbeszélni a dolgokat, de nem használt.

Hogyan beszéljek velük anélkül, hogy leüvölteném őket, mert azzal csak rontanék az amúgy sem rózsás helyzeten.

2014. szept. 29. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
Az a baj, hogy semmit nem fogsz tenni :( Most itt kipanaszkodtad magad és ennyi...
2014. szept. 29. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:
91%
Tehát tőled függenek és te nem mersz visszaszólni nekik? Gondolj bele, ha van egy kis eszük nem fognak panaszkodni a párodnak, mert ha melléd áll azért szívnak, ha nem áll melléd akkor meg azért, mert ha sikerül szétmarniuk titeket akkor nyilván nem maradhatnak tovább veled. Miért nem mondod meg, hogy vagy normálisan viselkednek, vagy mehetnek, ahova akarnak?
2014. szept. 29. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!