Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez nálatok is így szokott...

Ez nálatok is így szokott lenni? Miért csinálja ezt a párom?

Figyelt kérdés

Ő minden kis apróságért felhívja az anyját, de tényleg mindenért, ha új tányérokat vettünk, ha új gatyát vett, ha elromlott a turmixgép, stb.

Rám meg ki van akadva, hogy én nem szólok ezekről az én anyámnak, miért nem hívom fel. De én úgy vagyok vele, hogy egy héten legalább 3x találkozunk személyesen, ha bevásárolni megyünk vagy bármi, vagy facebookon beszélünk, ha nem dolgozik ő sem.

Csak érdekes, hogy pont ő szitkozódik, hogy az én anyámat nem érdekli semmi velünk kapcsolatban, közben meg őt az anyja magától 1x nem hívja fel és sose jön át, ha a párom nem hívogatná azt sem tudnánk él-e még.

2014. szept. 17. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Én is naponta legalább 2 alkalommal beszélek a szüleimmel telefonon, mert épp külföldön élek.
2014. szept. 17. 18:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ajaj, itt baj lesz.
2014. szept. 17. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Hát nagy dolog egy új gatya. Te ezt nem érted meg?
2014. szept. 17. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Én havi 1x-2x beszélek anyuval, nekem az is elég. Párom kb. hetente. Szóval én soknak érzem, amit fenn említesz. Nem tudom, gondolom még érzelmileg eléggé függ az anyjától... Mennyi idős?
2014. szept. 17. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak neki barátai? Most nem azt mondom, normális valamilyen szinten, ha az ember hívogatja a szüleit, de szeirntem ilyet, hogy azért is telefonál, ha fingott egyet, olyan csinál, akinek nagyon nincs más az életében (nyilván rajtad kívül) akivel megoszthatná és hozzászokott, hogy az anyja van neki csak és mindenről neki számol be.

Vagy csak simán nem elég felnőtt és ha nem is jóváhagyást kér, de utólag megnyugtatja a lelkét azzal, hogy az anyja is tudja, meg jó dolognak tartja, amit csinált.

2014. szept. 18. 00:38
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Hetente 3x beszélek a szüleimmel telefonon, de előfordult már, hogy nem csörögtem két hétig.
2014. szept. 18. 05:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, sőt biztos, még nem vált le az anyukájáról. Ez egyfajta figyelem-felhívás a részéről, hogy a mama figyeljen rá. Elképzelhető, hogy nem azt a fajta szeretet kapta az édesanyjától, amit úgy igazán szeretett volna (lásd: az anyukája egyszer sem hívja fel, bár most már minek hívja, hiszen tudja, hogy a fia jelentkezik nála).

Ha komolyabb kapcsolatot szeretnél a sráccal, még házasság és gyerek előtt próbáld meg leválasztani az anyukájáról, mert nincs szükség egy harmadik félre a kapcsolatotokban, hacsak nem közös megegyezés alapján. Szeretetteljesen értesd meg vele, hogy most már TI KETTEN alkottok egy párt, és Neked egy felnőtt férfire van szükséged.

2: "ajjaj, ebből baj lesz!" :D - hát ezen nagyon jót nevettem, köszönöm. Én azért hiszek abban, hogy ez megváltozhat, csak hosszú és kemény munka:)

2014. szept. 18. 09:13
 8/8 anonim válasza:

Nálunk is ez a helyzet. külföldön élek, a párom ide valósi. Én a szüleimmel havi 2-szer beszélek. Ő napi szinten 5-ször hívta az anyját minden apróság miatt, de itt az anyuka is ugyanúgy hívogatta a párom.

Most 1 hete költöztünk ide a szülővárosában és pont a mögötte lévő társashàzba(kb. 20 méter van az balkonunk között).az egész berendezkedés az anyós szerint zajlik. Pl: A konha szekrénybe beraktam a tányérokat stb ő munka után átjött es átrendezte az egészet, most meg kell várnom h végezzen a melóban és elrendezzem a ruhákat az ő elképzelése szerint . már nagyon kivagyok, az egész lakással végeztem volna már ha nem akarná mindenbe beleütni az orrát.ja és amíg el nem készül a lakás addig nála lakunk és persze ami hiányzik a lakásból azt mind ő veszi meg, csak nem a saját pénzéből. A párom pedig érzéketlen, nem érti h nekem is fontos az új lakásunk, és én szeretném megcsinálni az új kuckónk."De szegény anyuka, legalább segít nekünk"!

Bocsi az off-ért de muszáj kiadnom magamból.

2014. szept. 19. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!