Mit lehet kezdeni egy alkoholista, büdös, buta apóssal, aki velünk lakik?
Kérdező, az a probléma, hogy egyáltalán nem vagytok következetesek. Csak próbálgattok ilyen-olyan megoldásokat, ő tojik rá, ti meg elkeseredtek. Álljatok a sarkatokra!!
Te, a párod, meg a papa leültök egy asztalhoz. És KÖVETKEZETESEN kijelentitek, hogy vége a türelmeteknek, és innentől szigorú szabályok lesznek, ha nem tetszik, akkor lehet albérletbe költözni. MINDIG kézmosás, fürdés, csendesen kell viselkedni a gyerek miatt, stb stb stb. Ha csak egyszer is megszegi, máris kerestek neki albérletet. Pont.
Nem kell tűrni a végtelenségig, ha meg kajára is alig telik majd albérlet mellett, akkor egy kis étellel besegítenék, de max azzal. Ha nem cselekedtek közösen mihamarabb, tönkre fog menni a házasságotok, és az életetek, és a gyerekeket is nagyon meg fogja viselni. Először a pároddal beszéld meg négyszemközt az ötlet részleteit, majd utána 3-an. Tény és való, hogy baromi rossz ötlet volt hozzátok költöztetni, de ami történt, az megtörtént. Eddig tűrtetek, most ti jöttök!
Sok szerencsét!
"nekem furcsa mert ha olyan szörnyű lenne akkor a fia sem szeretné szerintem"
A kötelesség tudat, meg a szeret nem ugyanaz.
Meg biztos azért iszik mert a kérdező hülye? És előtte évtizedekig minek ivott?
Kérdező, a kialakult helyzetért egyedül ti vagytok a kőkemény felelősek. Tudtátok milyen, és nem is értem, hogy gondolhattátok, hogy egy évtizedek óta alkoholista ember majd egyik percről a másikra megváltozik, mert odaköltözik a fia családjához. Idős, megnevelni már képtelenség, nem fog megváltozni, és tojni fog minden kezdeményezésetekre, minden megoldási kísérletetekre. Úgyhogy ha nem akarsz egy tönkrement házasságot, és lelki sérült gyerekeket, akkor szélsebesen költöztessétek el máshová.
NEM sorolni kell, hogy miket csinált, hanem cselekedni!! Jó nagy hülyeség volt egyből az ő kényelmét nézni, meg miatta csempézni, parkettázni, lakást átalakítani, stb. Gondolom tudtátok, hogy sosem elégedett semmivel, akkor nem tudom min csodálkoztok.
Sürgősen keressetek neki valami kis albérletet, és költöztessétek el tőletek. Mert ha mindketten csak a sült galambra vártok, akkor ennyi erővel már be is adhatnád a válópert, mert a papa oda fog titeket juttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!