Nektek is rosszul esne ez?
A férjem anyukája utál, de ezt a dolgot lerendeztük azzal, hogy én nem találkozom vele soha, hogy ne legyen balhé.
A férjem nemrég bejelentette anyósomnak, hogy terhes vagyok. Egyrészt időszerű volt már, másrészt nem akartuk, hogy a családból valaki mástól tudja meg.
Erre anyósom összesen annyit bírt kérdezni, hogy és fogok-e kapni gyest. Ezzel le is zárta a témát.
Annyit képtelen volt kipréselni magából, hogy gratulál, azt sem kérdezte meg, hogy mikor születik meg az unokája, stb.
Én vagyok a hisztis, terhes boszorkány, amiért ez a reakció nekem nagyon rosszul esik?
Nos, ha eddig is utált és ezt tudtad, akkor miért ér meglepetésként, hogy nem örül a terhességednek?
Ha engem utál valaki, nem esne rosszul ez a fajta reakció, hiszen nem vártam volna mást!
Két lehetőséged van:
Vagy megoldjátok,
vagy maradtok ebben hosszú-hosszú évekig, tovább mélyítve a szakadékot!
MIért utál egyébként?
Nekem is rosszul esne de mivel utál mást nem is nagyon várhatsz. Majd ha megszületik akkor meg annyira érdekelnj fogja h éjjel nappal nálatok fog ülni, rendezkedni.
Nem egy ilyen anyóst ismerek, szülés után te leszel a legjobb meny akit annyira szeret csak h mindennap ott üljön és beleazólhasson mit h csinálj.
"Nos, ha eddig is utált és ezt tudtad, akkor miért ér meglepetésként, hogy nem örül a terhességednek?"
Azért, mert itt most nem az a lényeg, hogy ÉN terhes vagyok, hanem az, hogy NEKI unokája fog születni. Gondoltam, ezt képes felérni ésszel.
Hogyhogy mit érdekel?
Az unokájáról van szó, aki ugyanúgy az ő imádott kicsi fia gyereke is, mint ahogy az enyém.
Ő mondott el engem mindenféle szemét r.bancnak a hátam mögött, nehogy már ezek után még én kérjek tőle bocsánatot.
Nem kell, hogy engem szeressen, de az unokájával azért illene foglalkoznia szerintem.
Igen, NEKI unokája születik egy olyan nőtől,akit utál...miért örüljön?
Gyanítom nem neki szülsz unokát, hanem magatoknak gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!