Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A szüleim nem tudják elfogadni...

A szüleim nem tudják elfogadni egy döntésünket, mindig bántják, megalázzák a férjemet. Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés

Eü-i okoból a férjem 1 évig fizetés nélküli szabadságon van. Közben továbbképzésre jár, nyelvet tanulés persze kezelésre jár.

A cége nagyon korrekt volt mindig, 99%, hogy tényleg visszamehet az 1 év lejárata után. Tartja akapcsolatot a főnökével és a munkatársaival is.

Emiatt az én családom nagyon ellenséges vele, ingyenélőnek, lusta disznónak tartják, amit a szemébe is mondanak.

Már beszéltem velük szépen, kevésbé szépen, de nem sikerült elérnem hogy visszavegyenek.

Mit tanácsoltok, mit csináljak velük?

2014. szept. 10. 13:09
1 2
 11/17 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Táppénzt egy évig lehet igénybe venni, ez tény.. utána lehet rehabilitációs járadékot igényelni, ezt a lehetőséget ne hagyjátok ki!
2014. szept. 10. 14:07
 12/17 A kérdező kommentje:
csak akkor kapna ilyen dolgokat, ha állami kórházba menne és ottani doki adná az igazolást. De azzal már megjártuk, magándokihoz jár.
2014. szept. 10. 14:14
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Egyszer elmagyarázzátok, hogy ez miért bántja a férjedet és hagyják abba, mert nem fogtok azért menni h ócsárolást hallgassatok. Bármikor újból rákezdenek, felálltok szó nélkül és hazamentek. Magyarázkodás,beszélgetés minden nélkül felálltok és egyszerűen otthagyjátok őket. Ha több ilyen alkalom után se veszik a lapot, akkor ritkítjátok a látogatásokat. Ha akkor se akkor egyedül mész a továbbiakban. Ha akkor is mondják neked, akkor meg megszünteted a kapcsolatot. (Persze ez a legvégső eset, azért 1-2 alkalom után a legtöbb embernek leesik. Lényeg,h nem kell vitázni, meg lemenni a szintjükre, ha ennyit nem tudnak tiszteletben tartani,h hanyagoljanak egy témát, akkor nincs miért odamenni.)
2014. szept. 10. 14:52
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
attól függ mi az a betegség talán a szülöknek van igaza
2014. szept. 10. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:

Miért fontos, mi a betegsége?

Nekünk ez így jó; az elmúlt évek olyan kemények voltak, hogy már többször próbáltam meggyőzni, muszáj lenne pihennie. Most, hogy lebetegedett, végre megteszi. Én ennek nagyon örülök, megérdemli ezt a kis pihenőt. A gyerekekkel is sokat van, nekik is nagyon jót tesz hogy az apjuknak van ideje és energiája rájuk.

2014. szept. 11. 10:02
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha az én férjemet piszkálnák azért, mert beteg, és meg akar gyógyulni, akkor megszakítanám a kapcsolatot a családommal. Ennél nagyobb szemétséget.........

A családod szégyellje magát.

2014. szept. 12. 10:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a kommenteket.

Szerintem ilyenkor azt lehet tenni, hogy egyszerüen nem mentek hozzájuk. Ha hepciáznak, hogy miért nem, akkor elmondod az okot. Végülis az unokájuk apjáról van szó, elfogadhatnák igazán.

Ja és gyönyörü, hogy szegény uradnak van elég gondja, tetejébe még ezt müvelik..

2014. szept. 13. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!