Anyósék mellé költözés?
Sehogy nem lehet elérni, hogy ne járjon át mindennap. Tök boldog lesz, hogy végre csak olyan közel kell mennie. Te meg úgy is otthon vagy. Az lesz az első dolga felkel, lehet azt meg se várja, hogy ti felkeljetek, már csörtet majd át. A kertbe nem tudsz majd úgy kimenni, hogy ne lihegjen a nyakadba AZONNAL, ha már ott vagy. Én laktam így, teljesen kikészültem. El is költöztünk a fenébe. Rendesen nézte, hogy mikor húzzuk ki a függönyt, hogy fent vagyunk-e már, meg ha a kukát nem épp akkor húztuk ki, mikor vitték, akkor áttúrta meg ilyenek. Nem csak egy házban sok a szülő, hanem a szomszédban is. Nálunk sem ért semmit az a kis távolság, ugyanúgy a nyakunkba lihegett állandóan. Ha mentem, márt kint is volt a kertbe, ha jöttem is. Már szabályosan laposkúszásban közlekedtem egy idő után, hogy ne vegyen észre, de nagyon figyelt!
Itt is írt már olyan anyuka, aki a szomszédban lakott, hogy szabályosan utál kimenni a kertbe a babával, mert anyós azonnal ott van. Vagy ha sétálni mennek, akkor egy csomót halaszgatja az indulást, mert tudja, hogy az anyósa figyeli és azonnal kiront, aztán hazafelé akar alig jönni, mert tudja, hogy már készenlétben fog állni anyós, hogy rájuk rontson stb. Egyszerűen szar. Biztos van olyan, akivel működik, de a kérdésed alapján anyósod véletlen sem az a kategória..
Akár milyen lehetőség is az a ház, ne vegyétek meg.
éjjel nappal a fejeteken lessz, és az a kapcsolatotoknak nem tesz jót. Sem az anyóssal, sem a pároddal. Akár mennyire is úgy van most h neked ad igazat, előbb utóbb az anyukájának fog, és te leszel a rossz.
Egy kapcsolatnak sem tett még ez jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!