Az anyósom folyton az unokával jön. Mit csináljak?
Nem biztos ám, hogy olyan komolyan gondolják. Nekem anno nagyanyám nyomta mindig, hogy dédunokára vágyik, aztán mikor bejelntettük, hogy lesz, akkor meg teljesen kiakadt, hogy miből fogunk megélni, meg hát nem tudja, nem szól bele, de nem biztos, hogy kéne meg ilyenek. (Nem mintha lett volna alapja a kiakadásának.) Addig meg, míg nem volt valóságos, ahányszor meglátogattuk mindig azzal jött, hogy kéne neki dédunoka ameddig még bír utána menni, meg már 25 évesen benne vagyok a korban meg ilyenek.
Szóval az egy dolog, hogy kérdezgetik.
Megértelek hogy zavaró a folytonos zaklatás. Mi egyáltalán nem vállalunk gyereket a férjemmel, és a közvetlen családtagokon kívül kevesen tudnak róla mert nincs kedvem szétkürtölni az okot, mert megalázó számomra.
Aki nem tudja az minden évben nyaggat a gyerek témával. Nem is értem. Egyrészt magánügy, másrészt meg nincs esze elgondolkodni azon miért nincs gyereke 1 párnak? Van 3 lehetőség, vagy nem tudnak, vagy nem akarnak, vagy még nem akar egy pár gyereket. Lehet válogatni:) Egyszer nálam is el fog szakadni a cérna és ráordítok a nőcire hogy semmi köze hozzá....
Mond meg anyósodnak, hogy magánügy. Ha majd lesz gyerek akkor szóltok és kész. Az én anyósom szerencsére megérti hogy nem mi akartuk ezt a helyzetet, hanem így alakult, és nem piszkál...na meg van már a lánya részéről egy unokája, szóval nem cseszeget és ezért hálás vagyok neki. Na de számomra idegenek, vagy távoli rokon, szomszéd kérdezgetik, és marhára unom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!