Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A családja pénzéhes, párom...

A családja pénzéhes, párom elissza a fizetését. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom és köztem 7 év korkülönbség van(legyen Tomi),én még tanulok, a párom dolgozik. Négyen vannak testvérek és annak ellenére hogy 40-et túllépték a többiek otthon laknak. Mi viszonylag jól élünk, a párom nem szeret otthon lenni mert a pénz miatt mindig csak a veszekedés van. Párom keresetének a nagy részét az anyja elveszi tőle, viszont ha ad neki egy nap alatt 50-et eliszik. Tomit aggastják az otthoni konfliktusok és a piába menekül..ezért nem mentünk naralni és kellett lemondanunk a szállást is mert nem gondolkozott hanem csak ivott....mindig azt mondjaa oda adja nekem a pénzé hogy legyen neki de ellent mond magának mert sosem teszi meg. nekem kezd ebből elegem lenni...Mit tehetnék?? Azu anyósnál már én vagyok emiatt a hibás.. a családi konfliktusokhoz nem vagyok hozzászokva, ugyanis nálunk nem ez megy, itt mindenki megérti a másikat és nem zsarnokoskodik, ellentétben náluk. már szívesen sem megyek hozzájuk. Párom bankkártyája most nálam van de ha az anyós megtudja... mit tehetnék? Velünk nem lehet beszélni...
2014. aug. 11. 10:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
20# de ne sajnáld, hogy az ilyen butából nem jut neked. Jobb, ha felszívják őket a barmok, akkor legalább nem neked kell velük vesződni.
2014. aug. 12. 01:58
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Kezdem az elején.

A családja -gondolom- már megismerkedésetek előtt is ilyen volt, tehát tudomásodnak kellett lenni róla.

.

A "párod

1: vagy ivott már kapcsolatotok előtt,

2: vagy nem.

.

1: Amennyiben ez az igaz, dőreség volt belebonyolódni ebbe a kapcsolatba. Az emberek nagyot hibáznak, amikor feltételezik a másikról: "majd mellettem megváltozik!".

Nagyfokú tévedésed kijavítása: kilépni a kapcsolatból. Milyen jövőt képzelsz magadnak mellette?

2: Ha előtte nem ivott, de benned találja a hibát, megváltozni nem fog. A legkönnyebb "menekülés" a saját hibák elől: a másikra fogni elkövetésüket.

Ha ez az eset állna fenn, mindig talál okot arra, hogy "miattad ihasson"!

Kilépni a kapcsolatból.

.

Öngyivel fenyegetés: zsarolás és ezt tudasd vele, hogy neked zsaroló nem kell. (Ráadásul, aki sokszor hangoztatja ebbéli szándékát, az esetek túlnyomó többségében nem követi el. Ha mégis, nem miattad, hanem önmaga miatt, saját elhatározásából teszi. Zavard el, de ne adj kezébe kést!)

2014. aug. 12. 08:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "ha nem iszik, rendes és kedves" szlogen semmi más, mint egyszerű kifogás. Ezt gondolom te is tudod.

Egy alkoholista embertől semmit nem lehet várni. Hagyd ott, és keress normálisat, az ilyenre semmit nem lehet alapozni, és remélem te sem gondolod, hogy valamelyest normális családapa lenne belőle. Ne nyomorítsd meg a leendő gyereked életét egy ilyennel.

"Csak akkor iszik ha van fizetése"

Jah, mint kb az összes alkoholista. Ha mindig lenne pénze, mindig inna.

2014. aug. 13. 18:20
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem akkor kezdett el inni, miután megismerkedtetek.

Soha nem értettem az ilyen nőket, hogy mit esznek egy alkoholista, pénzelverő emberben, aki mellett csak szenvedés vár rájuk.

Keress normálisat, mert ebből konkrétan semmi jó nem fog alakulni. Hiszen te mondtad, amint van pénze, rögtön elissza. Basszus ülj le és tényleg gondolkodj el egy 10 percet, hogy neked TÉNYLEG szükséged van-e egy ilyen konfliktusos, problémás családra, és egy bűzlő alkoholistára, aki mind elissza a pénzét? Vagy szeretnéd őt később te eltartani, mert neki egy fillérje sem marad, miután jól felöntött a garatra?

Hagyd ott ezt az egész pereputtyot, és kezdj új életet, normális férfival. Ez az egyetlen megoldás. Aki alkoholista, az CSAK ÉS KIZÁRÓLAG saját maga akaratából fog megváltozni. Se te, se az anyós, se egy gyerek (eszedbe se jusson ilyennek szülni!!) nem fogja őt semmiben sem megváltoztatni.

2014. aug. 13. 18:26
 25/28 anonim ***** válasza:

Szöveg a párodtól,hogy a családi konf. miatt iszik.

Bár ennek is oka lehet, de ez biztos nem.

Ha alkoholista, akkor inkább lépj le!

2014. aug. 15. 16:59
 26/28 anonim ***** válasza:
48%
Sosem tudod megváltoztatni. Egy alkoholistát nem lehet. Tudom, azért vagy vele, mert amikor józan, akkor nagyon jó vele az ágyban. Mert ha az sem lenne remek, akkor miért lennél vele? Menekülj, amíg nem késő!!!!!!!!!!!! Más is tud veled jókat kefélni, hidd el. És az emberek döntő többsége nem iszik. Láss világot, mert nagyon fiatal avagy vagy nagyon beszűkült! MENEKÜLJ!!!!!!!
2014. szept. 1. 15:28
 27/28 anonim ***** válasza:
Na, volt eszed és elmenekültél? Vagy maradtál szenvedni, mert nem fogadtad meg az értelmes emberek tanácsát? Esetleg nem csak maradtál vele, hanem már a tipkus alkoholita asszonya szerepbe bújtál és még magad előtt is tagadod már, hogy milyen szar az egész?
2015. szept. 17. 17:43
 28/28 anonim válasza:
Mi történt azóta?
2018. okt. 4. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!