Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A családja pénzéhes, párom...

A családja pénzéhes, párom elissza a fizetését. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párom és köztem 7 év korkülönbség van(legyen Tomi),én még tanulok, a párom dolgozik. Négyen vannak testvérek és annak ellenére hogy 40-et túllépték a többiek otthon laknak. Mi viszonylag jól élünk, a párom nem szeret otthon lenni mert a pénz miatt mindig csak a veszekedés van. Párom keresetének a nagy részét az anyja elveszi tőle, viszont ha ad neki egy nap alatt 50-et eliszik. Tomit aggastják az otthoni konfliktusok és a piába menekül..ezért nem mentünk naralni és kellett lemondanunk a szállást is mert nem gondolkozott hanem csak ivott....mindig azt mondjaa oda adja nekem a pénzé hogy legyen neki de ellent mond magának mert sosem teszi meg. nekem kezd ebből elegem lenni...Mit tehetnék?? Azu anyósnál már én vagyok emiatt a hibás.. a családi konfliktusokhoz nem vagyok hozzászokva, ugyanis nálunk nem ez megy, itt mindenki megérti a másikat és nem zsarnokoskodik, ellentétben náluk. már szívesen sem megyek hozzájuk. Párom bankkártyája most nálam van de ha az anyós megtudja... mit tehetnék? Velünk nem lehet beszélni...
2014. aug. 11. 10:22
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
FUTÁÁÁÁS!
2014. aug. 11. 11:00
 12/28 A kérdező kommentje:
nem akarok ilyen életet, ezért kértem a segítségeteket mer már nem tudok kivel beszélni erről. az én anyám is tudja milyen .. megváltozik duma az mindig megy de sosem tartja be . elhagytam már háromszor, öngyilkos akart lenni és az anyja küldte nekem az sms-eket hogy csináljak vele valamit..terrorban tart és ezt nem teheti meg..
2014. aug. 11. 11:00
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"CSAK AKKOR ISZIK ha van fizetése..."

Igen, mindegyik alkoholistánál így működik, amint van pénz elissza, ha kevetes kap keveset iszik, ha sokat kap akkor sokat iszik.

Lépj le, facebook, stb letilt, telefonon is tilthatod őket vagy számcsere. Azthán hagy legyen öngyilkos, egyek kevesebb hulladék ember lesz a világban.

2014. aug. 11. 11:06
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Minek vagy ezzel a pasival? Hagyd a fenébe a hülye családjával együtt. Nem értem miért jó neked ez a helyzet?
2014. aug. 11. 11:21
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval 100 %-ig egyetértek
2014. aug. 11. 11:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz öngyilkos, csak magyaráz hülyeségeket, hagyd el és próbálj meg valahogy egy normálisabbat találni. Te is csak öregszel és egyre nehezebb lesz a párkeresés. Tényleg "Tomival" akarsz családot alapítani, gyereket nevelni? Szép kis életed lesz, mindent te fizethetsz, egy idő után még "Tomi" piáját is, amikor már nem akar/tud dolgozni, lépj le innen gyorsan, főleg, hogy még a családja is gázos.
2014. aug. 11. 11:24
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"CSAK AKKOR ISZIK ha van fizetése"

Na pont ezért alkesz. Ha pénzt lát, azonnal elissza.

2014. aug. 11. 11:39
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagybátyám volt ilyen. Ha volt pénze fix volt, hogy aznap leissza magát. Ha még marad, akkor másnap is. Kis ideig együtt élt velünk, pokol volt.

Szerintem te is tudod mit kéne tenned, de ha kitartasz mellette tényleg a költözés és a lelki problémák orvosolása lenne a megoldás.

2014. aug. 11. 14:57
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen vannak olyan áldozat beállítottságú emberek, akiknek ez jó. Régebben olvastam is arról, hogy az alkoholista leszokott és a házastársa lába alól kicsúszott a talaj, mert nem tudta tovább folytatni a húsz éve bevett játékot, nem játszhatta tovább az áldozat szerepét, felborult a jól felépített világa stb. Lehet a kérdezőnek is ez kell, mert teljesen normális ember ilyet nem visel el.
2014. aug. 11. 15:40
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem az akaszt ki, hogy bezzeg én elég normális férfinak tartom magam, mégsincs barátnőm, bezzeg az ilyen állatok mellett kitartanak, és még védik is őket hogy "nem lusta csak nem talál munkát" meg "majd velem megváltozik" és "nem alkoholista csak iszik"....Eszem megáll.
2014. aug. 11. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!