Anyós-gyerek-kutya konfliktus. Mit tegyek?
Igen, nekem is sokszor érveltek már azzal, hogy jaj nem bánt, meg hogy nincs hülye kutya, csak hülye gazdi. Hát éppenséggel pont nem érdekel a hülye gazdája, mikor megtámad a még idiótább kutyája, ráadásul simán mentem csak az utcán, rá se néztem, normális tempóban haladtam. És ilyenkor is jönnek a lehetőségekkel, hogy jaj, hát biztos féltél, meg túl gyorsan mentél, ok nélkül nem támad. Persze, hogy nem... Mikor fogják már föl a nagy kutyabarátok, hogy ez egy ösztönlény,nincs annyi agya, hogy gondolkozni tudjon??? Egyik pillanatról a másikra elönti a langyos sz@r, és akkor már hol érdekel az engem, hogy okokat keressek arra, hogy miért volt elmebeteg a kutya?
Kérdező, ne foglalkozz az anyósoddal. Ha neki többet ér a kutyája, akkor legyen vele. Én nem mennék a helyedben akkor sem, ha hívna.
14-16 "anno viadalokra tenyészett" Nem anyósék kutyaviadaloztak velük, csak régen a fajtát arra tenyészetették ki. Esetleg van aki még mindig erre a használja, de most divatos házikedvenc már jó pár éve ez a fajta.
Nekem fura anyósom van, de náluk alap, hogy a kutya ne jusson a gyerekhez. Sőt, miattam is külön elzárták mielőtt bementünk, meg mielőtt kijöttünk szegénykét, mert mindig nagyon örült és nem akarták, hogy a hasamra ugorjön a 60 kilós nagy állat, megbeszélni meg nem lehetett vele.
Kedves Kérdező!
Szerintem abban igaza van a többi kommentelőnek, hogy az ő házában ő van otthon, tehát te nem szabhatod meg neki, hogy ott mit csináljon vagy mit tartson. A "harci" kutyája sem fog senkit zavarni (főleg itthon nálunk) hidd el nekem, főleg hogy írtad, hogy hátul tartja, amíg szét nem tép valakit.
Én ezt szépen, úrinőhöz méltóan tudomásul venném és ha én úgy érzem, hogy az állata veszélyt jelent a gyermekeimre, nem vinném őket hozzá. Ennyi. Mondtad, hogy meglátogatja az unokáit, tehát azt sem lehet rád fogni, hogy most te nem viszed el őket hozzá. Férjednek pedig meséld el ezt, hogy neki nem kellene gyötörnie magát e miatt, mert elvégre ezzel ő nem tud mit csinálni, ezen egyedül az anyódos tud változtatni, ha akar. Ha meg nem akar, akkor úgyis ez marad a felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!