Ti elfogadnátok a leendő anyóséktól a nyaralást?
Anyósomék felajánlották, hogy jövő hétvégén elutazhatunk velük a tengerre, ők állnak mindent.
Kezdetben úgy voltam vele, hogy elég kényelmetlenül érezném magam, ha mindent fizetnének, viszont gondolom az is rosszul esne nekik, ha visszautasítanánk és "nem akarnánk" menni. Úgy is volt, hogy nem megyünk nyaralni, mivel bár dolgozunk, pályakezdőként, albérletben, egyáltalán nem keresünk annyit, hogy most bármekkora nyaralást is betervezhessünk.
A párom szülei év közben is rengeteget segítenek nekünk (kaja, anyagiak, utazás, kölcsön adják az autójukat) és nem akarom, hogy "lehúzzuk" őket...
Kifizetni nem tudjuk a részünket és ezt ők is tudják. Beszálltunk volna kajával, de anyósom kikötötte, hogy nem viszünk semmit, majd veszünk...
Szerintetek rendben van? Ha visszautasítanátok, hogyan?
24-N
9-es! Hát pont azért, mert elegendőnek érzem azt, hogy egész évben tesznek értünk, nem hogy még ez is...
10-es! De van testvére a páromnak, egy fiú (jóval kisebb nálunk), ő nem jön velünk nyaralni, ő haverokkal megy :)
Nagyon meg is becsüljük őket, igazán hálás vagyok nekik sok sok minden miatt. Remélem lesz alkalmunk viszonozni :)
12.
Remélem, hogy ez valamiféle vicc részedről :D legalábbis úgy hangzik.
Szerintem meg ez nem elvárható, hanem egy nagyvonalú gesztus.
Ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el.
Jó nyaralást!
Az írásodból úgy tűnik, hogy anyósodék rendesek, jószándékúak és nem akarnak titeket úgymond lekenyerezni ezzel, tehát nem hiszem, hogy visszaélnének vele bármikor: bezzeg mi kifizettük a nyaralásotokat.
Én szívesen elmennék a helyetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!