Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Sokszor érzed az hogy bárcsak...

Dr. Klauw kérdése:

Sokszor érzed az hogy bárcsak nem ők lennének a szüleid?

Figyelt kérdés
Hali,néha azt érzem hogy bárcsak normálisabb és teljesen másabb szüleim lennének,aztán rá pár napra úgy vagyok vele hogy áldás hogy pont ők vannak mellettem... Te is szoktad ezt érezni? Kíváncsi vagyok kinek milyen a szemlélete erről?
2014. júl. 25. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Én sohasem éreztem... összeteszem a két kezemet értük.
2014. júl. 25. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos nem vátoztathatod meg őket

Csernus Imrét hallgas s rájösz sokmindenre :)

2014. júl. 25. 20:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor éreztem.Örültem volna neki,ha nem egy ilyen konzervatív,agyilag korlátozott családhoz kerülök...(örökbe fogadtak).

Egyrészt mert:

1.Anyám visszaakar mindig mindentől tartani,körülbelül burokban akart nevelni,annak ellenére,hogy amúgy elengedne mindenhova.De mikor elmegyek is,mindig telefonálgat és telefonálgatott,kb.fél óránként.Anyámat ráadásul manipulálja keresztanyám.

2.Keresztanyám manipulálja az egész családot,ő zsarol anyagilag,érzelmileg és mindenhogyan,ahogyan csak lehet minket anyám miatt.10 éves koromtól kezdve terrorizál lelkileg azzal,hogy egyszer kövérnek mond,máskor vékonynak,harmadnap már sápadt vagyok,negyedik nap meg lusta dög(utóbbit aláírom,bár nem mindig),ötödik nap meg azt mondja,hogy háláljam meg,hogy ők örökbefogadtak.Kérdezem én,hogy kutya vagyok,vagy rongy vagy ember?Mert én úgy tudom,hogy ember,aki nem dönthetett 1995-1996-ban,hogy hova kerüljön,kinél szülessen meg.

3."apám" egy rohadt alkoholista.Sosem vert minket még meg,de baromi bunkó.Múltkor hozzám vágta,hogy "Azt hiszed,hogy megéred az ötven évet?"...mondom rendben van,ezt még nem mondom anyámnak.Részegen mondta.Ráadásul undorító,büdös,ha tisztálkodik,akkor is disznószaga van.

Körülbelül ennyi.Innen költözök minél hamarabb el!

18/L

2014. júl. 25. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
SOHA! A világ legjobb szülői! Mindig is imádtam őket, kamaszként is.
2014. júl. 25. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Én csak apámmal vagyok így.Ha néha segítek neki valamiben, mert megkér rá, elég egy apró hiba és lekáromkodja az istent az égből.Ha pl.:odakell neki vinni valamit.Megkérdezem hol van az a valami, aztmondja keresd meg.Keresem nem találom egy idő múlva odajön hogy na mivan nem találod?Mondom hogy nem utána én vagyok a balf***, szerencsétlen,reménytelen kölyök, meg hogy miért nem kérdeztem meg hogy hol van..Sokszor olyan sértéseket vág a fejemhez hogy legszívesebben agyonverném azzal ami a kezemben van épp..Ráadásul van hogy 1 nap alatt bevedel 1liter pálinkát, és olyankor kibírhatatlan bun kó,pszichopata tud lenni(verni nem szokott).Ilyenkor utálom.De hát csak az apám és sokszor van olyan hogy nagyon jófej, lehet vele beszélni ,kedves tehát normális, olyankor szeretem.

Anyám viszont hála istennek nagyon rendes ember, nála jobbat nem is kívánhattam volna.

2014. júl. 25. 21:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi szomoru sors.el basot életek..
2014. júl. 25. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is már anyuka vagyok. Nekem rosszul esne ha a gyerekeim ezt gondolnák rólam, ezért mindent megteszek azért hogy nekik jó gyerekkoruk legyen. Az én gyerekkorom egy katasztrófa volt, én szinte mindig ezt gondolom róluk. Ma sem támaszkodhatok rájuk, soha semmiben nem lehet rájuk számítani. Ha véletlen kicsit javul a helyzet egyből arra gondolok hogy valami hátsó szándéka van amiért közeledik.
2014. júl. 26. 07:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát,én még azt a részét nem éreztem ,hogy áldás lennének. Csak a bárcsakot..

Viszont annyi jó van benne,h megtanultam,hogy NEM szabad gyereket nevelni. Fogd fel tapasztalatnak.

2014. júl. 26. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!