S. O. S. Valaki fent van még?
Úgy hallom most csend van.bár ki tudja meddig.
Mindenkinek megköszönöm a gyors választ/tanácsot! egyenlőre..
Ígérem amint lesz valami fejlemény, megírom nektek!
Kedves kérdező!
Felesleges kamu kérdésekkel terhelni az oldalt, van belőlük éppen elég.
Ha igaz lenne, amit ide írtál, akkor a rendőrséget hívd, de mivel azóta is szépen részletezted itt dolgokat, ugyan nagyon nem olvastam bele, de életveszélynek nem vagy kitéve, ha itt tudsz írogatni.
"Kedves" utolsó,már vártam hogy valaki kinyögi hogy kamukérdés...Hát nem!
Amikor a vita kezdődött, ki akarták a rendőrséget hívni, de nem jöttek, mivel "családi" vita, nem tudnak mit tenni. Ezek a mi magyar REND"őreink"...Az amiket a pasas mondott, fenyegetések. Azt meg, hogy ide írtam ki, és kértem tanácsot, hát nagyon sajnálom. Mit kellett volna tennem szerinted?
Jogom nincs átmenni hozzájuk, a 2 gyerek miatt nem is tehettem meg! Ha meg annyira kamukérdés lenne, akkor tudtam volna cifrábbakat is kitalálni...De hogyha annyira nem hiszed, akkor anyós regisztrált az egyik közösségi oldalon nagyon szívesen mesél Neked! Talán akkor elhiszed..
Mivel nem ezé a bunkóé a lakás, nyugodtan kipaterolhatjátok.
Ha máshogy nem, jogi úton! Jelentsétek ki és mehet amerre lát, mehet a Hortobágyra és ott tombolhat.
Remélem, nem lesz bajotok, vigyázzatok Magatokra és a gyerekekre!
25-nél a pont. Nem a csávó nevén van a lakás, ergo jogi úton simán ki lehet tetetni. Akár birtokháborítás miatt is.
Azért írd majd le, mi történt.
Köszönöm a válaszokat!
Holnap délelőtt várja a fuvarost és hazavisz minden holmit ami az övé. Válásba nem akar belemenni. Ma már nem volt akkora szája, mert kijózanodott...bár napközben is voltak viták közöttük.
Párom még tegnap délután folyamán szó szerint berontott erre az emberre, de mikor lendült volna a keze, szerencsére visszafogta magát. egyébként egy nyugodt ember, de ezt azért ő sem tűri el!
A lakáshoz semmi köze a pasasnak, még csak nem is helybéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!