Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » S. O. S. Valaki fent van még?

S. O. S. Valaki fent van még?

Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 01:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
?
2014. júl. 25. 01:24
 2/29 A kérdező kommentje:

Rövdien a történet:

Összekötöztünk párommal, 2 éves a nagy 3 hónapos a kicsi gyerekünk. Anyós is a házban él, külön háztartással. 2 éve újraházasodott, utólag rájött/ünk milyen ember...Most épp itt tombol hogy az éjjel elvágja midnyájunk torkát.Úgy kiabál anyóssal, hogy áthallatszik az ablakokon!

Holnap anyós elmegy a dolgára, a férjét ma elzavarta, de azt mondta hogy nem fog elmenni, max. szombaton. Őszintén, egyáltalán nincs idegzetem egész nap itthon ülni egy ilyen emberrel plusz a két kicsivel! Micsináljak?

2014. júl. 25. 01:27
 3/29 anonim ***** válasza:

Ha tettlegességig fajul a fenyegetés, akár csak egy ütésig, akkor rendőrség. Ha nem, akkor nektek kell mennetek.. Vagy megpróbálni valahogy kitenni. De ezt egyébként csak a kedves anyós tudja megtenni.

Nincs lehetőség máshoz menni holnap, átmeneti megoldásként, míg csitulnak a dolgok?

2014. júl. 25. 01:30
 4/29 A kérdező kommentje:

Már anyós beadta a papírt nemrég a váláshoz. Lehetetlen kitenni ezt az embert! Olyan vastag bőr van a képén hogy ilyet még nem láttam.

Foszlányokat hallok, Mindenkit fenyeget a családból!

Anyós sem tud rá hatni akárhogy próbálja kitenni.

2014. júl. 25. 01:32
 5/29 anonim ***** válasza:
Sajnos a jognak ehhez a részéhez nem értek, de ha tényleg fenyegetést jelent, a picik miatt érdemes lenne a törvényhez fordulni.. Nincs esetleg olyan ismerős, aki ebben dolgozik?
2014. júl. 25. 01:34
 6/29 A kérdező kommentje:
Hát,reggelig hallgatom a fejleményeket már amennyit hallok. Azután ha párom elmegy dolgozni (7 előtt) megkérem a szüleimet hogy jöjjenek el, ha tudnak.
2014. júl. 25. 01:36
 7/29 omba ***** válasza:
72%

jól értem, a ház két részre van osztva, és nem vagytok egy légtérben?

Zárd be az ajtóidat és legyen a közeledben a telefonod.

Két kicsire vigyáz, anyósért meg imádkozhatsz, megvédeni nem tudod, meg a kicsiket kell védened.

A párod nem elérhető?

Reggel cseréljetek zárat, és ha felbukkan a pasi kérjetek távol tartási végzést.

Bár szerintem ezt ma éjjel is meg lehet tenni.

ilyen helyzetere találták ki.

2014. júl. 25. 01:36
 8/29 anonim ***** válasza:
72%
Én is a távolságtartásira gondoltam. Minél előbb, mielőtt nagyobb baj történik.
2014. júl. 25. 01:37
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lenne, ha átmennétek szüleidhez, ha közel laknak...csak a hétvégére, hátha közben elmegy
2014. júl. 25. 01:38
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Ismerve a típust, ha el is megy, úgyis visszajön.. Ezek mindig visszajönnek.
2014. júl. 25. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!