S. O. S. Valaki fent van még?
Rövdien a történet:
Összekötöztünk párommal, 2 éves a nagy 3 hónapos a kicsi gyerekünk. Anyós is a házban él, külön háztartással. 2 éve újraházasodott, utólag rájött/ünk milyen ember...Most épp itt tombol hogy az éjjel elvágja midnyájunk torkát.Úgy kiabál anyóssal, hogy áthallatszik az ablakokon!
Holnap anyós elmegy a dolgára, a férjét ma elzavarta, de azt mondta hogy nem fog elmenni, max. szombaton. Őszintén, egyáltalán nincs idegzetem egész nap itthon ülni egy ilyen emberrel plusz a két kicsivel! Micsináljak?
Ha tettlegességig fajul a fenyegetés, akár csak egy ütésig, akkor rendőrség. Ha nem, akkor nektek kell mennetek.. Vagy megpróbálni valahogy kitenni. De ezt egyébként csak a kedves anyós tudja megtenni.
Nincs lehetőség máshoz menni holnap, átmeneti megoldásként, míg csitulnak a dolgok?
Már anyós beadta a papírt nemrég a váláshoz. Lehetetlen kitenni ezt az embert! Olyan vastag bőr van a képén hogy ilyet még nem láttam.
Foszlányokat hallok, Mindenkit fenyeget a családból!
Anyós sem tud rá hatni akárhogy próbálja kitenni.
jól értem, a ház két részre van osztva, és nem vagytok egy légtérben?
Zárd be az ajtóidat és legyen a közeledben a telefonod.
Két kicsire vigyáz, anyósért meg imádkozhatsz, megvédeni nem tudod, meg a kicsiket kell védened.
A párod nem elérhető?
Reggel cseréljetek zárat, és ha felbukkan a pasi kérjetek távol tartási végzést.
Bár szerintem ezt ma éjjel is meg lehet tenni.
ilyen helyzetere találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!