Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha kulfoldi baratom/parom...

Ha kulfoldi baratom/parom lenne, akkor a csaladja semmilyen esetben sem fogadna el?

Figyelt kérdés
A szuleim ot elfogadnak, ha latnak, hogy jo ember, es nem nagyon erdekelne oket, hogy honnan szarmazik. Nagy esely van ra, hogy az o csaladja egyaltalan nem fogad majd el, mert kulfoldi vagyok?

2014. jún. 23. 23:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az olaszok általában nagyon befogadó népek. Én a helyedben nem tartanék semmitől. Legalábbis nem nemzetiségi alapon. Mert ettől lehet, hogy nem jössz ki a családjával, de ez nem azért lesz, mert te magyar vagy ő meg olasz.
2014. jún. 23. 23:53
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
egy olasz család egy magyar lányt minden további nélkül elfogad. Ennek semmi akadálya nem lehet. Nem lesznek előítéletesek, ha látják, hogy a fiúk boldog.
2014. jún. 23. 23:55
 13/18 Őszödi Ferenc ***** válasza:
23%
A magyar nőknek "jó a hírük" Olaszországban. Neeem lesz itt gond!
2014. jún. 24. 01:07
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

"Olaszorszagban elek, es felsofok van olaszbol + olasz nyelvtanar vagyok gimnaziumban, szoval ez is ki van pipalva."

Itt valami sántít... :-(

2014. jún. 24. 07:33
 15/18 anonim ***** válasza:
44%
Nekem portugál párom van, és a családja elfogadott. A családnak mindenképpen el kell fogadnia ha fontos egy kicsit is a gyereke.
2014. jún. 24. 08:24
 16/18 anonim ***** válasza:

az én férjem francia, elfogadtak, nincs ezzel semmi gond. :-)

egyedül a nagymamám nem fogadja el a helyzetet..és ha rájön a hoppodáré, sirdogál azon, hogy a dédunokája csak félig magyar.

2014. jún. 24. 09:17
 17/18 anonim ***** válasza:
A nővérem párja is olasz.Gondolom ott is minden család más,de a nővéremet nagyon nagy szeretettel fogadták,és az egész családunkkal úgy viselkedtek az elejétől mintha mindig is a családjukhoz tartoztunk volna.Szóval az,hogy olasz,nem jelent semmit.Egyébként náluk a család szent és sérthetetlen.
2014. jún. 24. 10:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a nyelvtudáson múlik leginkább, meg a hasonlóságokon és különbözőségeken. Minél több a különbség, annál nehezebb elfogadni és családtagként kezelni valakit. Én Ausztriában élek már évek óta és osztrák párom van. Anyanyelvi szinten beszélek németül így a családjának kb tök ugyanolyan vagyok, mint ha osztrák barátnője lenne. Uniós állampolgár vagyok, fehér ember, az anyanyelvüket hibátlanul beszélem, keresztény emberek vagyunk Így teljes értékű családtagnak érzem magam és ők is így kezelnek. Viszont az emberi természet olyan, hogy nehezebben fogad el valakit, aki tőle nagyon különbözik. Például egy németül abszolút nem beszélő sötét bőrű muszlim vallású lányt lehet, hogy kevésbé szeretnének, és ezt nem azért mondom, mert én jobbnak tartom magam, hanem mert az emberi természet már csak ilyen.... Még a jó emberek is ítélkeznek így tudat alatt, ez ösztöntös.
2014. jún. 24. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!