Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kell-e szólnom anyósomnak?

Kell-e szólnom anyósomnak?

Figyelt kérdés
A férjem hozott egy rossz döntést még a házasságunk előtt,nem tudtam róla,ami miatt nehéz anyagi helyzetben vagyunk,ügyvéd szerint lehet a lakásunkat /azaz a férjemé/ is viszi a végrehajtó./Erről tud anyósom./De mi is sokat veszekszünk emiatt,legutóbb megütött és kicsavarta a karom.Másnap nem ment dolgozni,reggel itt volt az anyja,mire hazajöttem munkából a férjem alig tudott magáról,begyógyszerezte magát.Az orvos azt mondta,hogy nem akkora mennyiség,ne aggódjak,nem csinált vele semmit.Ez tegnap délután történt.Azóta folyamatosan alszik.2-szer kelt fel wc-re.Felhívjam anyósom,hogy ez történt?Mégiscsak a fia,tudnia kellene.Félek tőle,mert mindig engem hibáztat, pl.mikor méhen kívüli terhes voltam is megkaptam,hogy ki kellett volna hordanom,mikor az életveszélyes stb.
2014. jún. 18. 17:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
5%

ha valaki házhoz megy a pofonért oszt kap egyet akkor miért csodálkozik?

úgy bírom ezt a bármit mondhatok mer nőt nem lehet megütni hozzáállást...

2014. jún. 18. 20:36
 22/28 A kérdező kommentje:

Ki írta,hogy pofon?! Ököllel ütötte a mellem,ami kék-zöld.Mikor sírva kértem,hogy ne üsse a mellem,akkor csavarta a karom.

Nagyon férfias viselkedés volt :(

Az előzményekről meg nem is írtam.De szerinted kedves utolsó csak én lehetek a hibás.

2014. jún. 18. 23:41
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
senki nem mondta, azt sem hogy helyes dolog. de a végtelenségig pofázni azért mer úgyse üthet meg, az sem egy rendes dolog... egyfajta visszaélés. ja, és ez se 0 % osw válasz. csak kicsit gondókodni kéne.... (elvonatkoztatva a mostani dologtól, és úgy általánosságba nézve)
2014. jún. 18. 23:52
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

ja most én is lepontoztam mindenkit

http://www.youtube.com/watch?v=5AUXKR8uIIM

2014. jún. 18. 23:55
 25/28 anonim ***** válasza:
67%

PErszeee, 15-20 szem XANAX és a doki semmit nem csinál? Most vagy hazudsz, vagy a doki alkalmatlan a dipijére.

A Xanax az egyik legerősebb nyugtató, irtó mázlis a férjed, ha "csak alszik" tőle.

Más: ha megütött (3 esetben mentem fel alóla), miért vagy még vele? Az, hogy kiabáltál vele, még nem indok a bántalmazásra) miért nem hagyod ott? Tudod, ki lenen eygütt egy erőszakos palival! A végén még a sürgősségire mész.

2014. jún. 19. 06:36
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
A Xanax egy alprazolam, benzodiazepin. Acut túladagolás esetén flumazenillel kezelik, ha magában vette be, akkor semmi baja nem lesz hosszútávon tőle a betegnek, mivel rövid hatástartamú szorongásoldó, illetve alvászavarokra használják még. Háttérinfók helyett, Marika nénitől hallott információkat ne lőjjünk már itt el. Az orvos tudja hogy kell kezelni.
2014. jún. 19. 09:28
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szólnék, nem is érdekelne egy ilyen ember, sem egy ilyen anyós...

Miért nem mondtad neki hogy hordjon ki ő egy méhen kívüli terhességet egész nyugodtan ha annyira nagy a pofája...

de gusztustalan egy nő....na meg irtó hülye is...

Amint lehet húzz el onnan... megüt, kart csavargat...jesszus.

2014. jún. 21. 12:03
 28/28 anonim ***** válasza:
83%

Enyhe Stockholm szindrómát vélek felfedezni nálad...

Amikor máz kezded belátni, hogy "megérdemelted" a verést, az régen rossz. Tűnj el onnan ASAP, csak a tárgyaláson találkozzatok. A verésről látlelet és feljelentés minimum!!!

2014. jún. 24. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!