Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kell-e szólnom anyósomnak?

Kell-e szólnom anyósomnak?

Figyelt kérdés
A férjem hozott egy rossz döntést még a házasságunk előtt,nem tudtam róla,ami miatt nehéz anyagi helyzetben vagyunk,ügyvéd szerint lehet a lakásunkat /azaz a férjemé/ is viszi a végrehajtó./Erről tud anyósom./De mi is sokat veszekszünk emiatt,legutóbb megütött és kicsavarta a karom.Másnap nem ment dolgozni,reggel itt volt az anyja,mire hazajöttem munkából a férjem alig tudott magáról,begyógyszerezte magát.Az orvos azt mondta,hogy nem akkora mennyiség,ne aggódjak,nem csinált vele semmit.Ez tegnap délután történt.Azóta folyamatosan alszik.2-szer kelt fel wc-re.Felhívjam anyósom,hogy ez történt?Mégiscsak a fia,tudnia kellene.Félek tőle,mert mindig engem hibáztat, pl.mikor méhen kívüli terhes voltam is megkaptam,hogy ki kellett volna hordanom,mikor az életveszélyes stb.
2014. jún. 18. 17:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%
Méhen kívüli terhességet kihordani? Egyáltalán ez az ember kijárta a 8 általánost?
2014. jún. 18. 17:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Érettségije is van(anyós).A férjemnek meg diplomája is.El kellett neki is magyaráznom,hogy az anyja azt sem tudja,mi a méhen kívüli terhesség.
2014. jún. 18. 17:55
 13/28 anonim ***** válasza:
27%
Én meg nem hiszem,a doki csak legyintet egyet,oh ez semmi,és nem is csinált vele semmit.Ez egy nagy kamu.
2014. jún. 18. 18:07
 14/28 A kérdező kommentje:

Pedig nem csinált.Azt mondta 15-20 szem nyugtató(kb.ennyi lehetett a dobozban) egy 110kg-os férfinél csak sok alvás,semmi baja nem lesz mivel nem ivott rá.

Sosem kamuzom.

2014. jún. 18. 18:13
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
En nem tudom de az egyik ismerosom is bevett egy dobozzal es kimostak a gyomrat es korhaban volt 3 napig aztan.
2014. jún. 18. 18:21
 16/28 anonim ***** válasza:
90%
15-20 szem nyugtatónál ki kellett volna mosni a gyomrát és infúzióban legalább sóoldatot adni, mert bár nem életveszélyes a szerveit károsíthatja.
2014. jún. 18. 18:32
 17/28 anonim ***** válasza:
92%
Amekkora primitív a csávó, még az is előfordulhat, hogy vmi homeós bogyót szedett be :)
2014. jún. 18. 18:53
 18/28 A kérdező kommentje:

Xanax volt.A doki a súlyára fogta,hogy ekkora dózis nem okoz bajt.Nem értek hozzá.Én is rákérdeztem,hogy úgy tudom,ilyenkor kimossák a gyomrát.Azt mondta,nem kell.

Meg számolgatta az időt,hogy hány óra telhetett el a gyógyszer bevételétől.

2014. jún. 18. 19:31
 19/28 A kérdező kommentje:
felhívtam anyósomat.Először normálisan reagált,majd csak hozzátette,hogy biztos az én hibám.
2014. jún. 18. 19:32
 20/28 anonim ***** válasza:
92%
Lépj le abból a családból, de azonnal!!!
2014. jún. 18. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!