Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy négy éve nem...

Normális, hogy négy éve nem mehetek az anyósjelöltemhez?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, még soha nem mehettem hozzájuk, mert elvileg abból csak az ordítozás lenne. Egyszer bementem hozzá a kórházba, ott is csak veszekedett velem. Párom nem tud mit csinálni, ápolnia kell őt. Beteges, emiatt úgy érzi, hogy elveszem tőle az egyetlen fiát és gondozóját. Párom mesélte, hogy míg az anyukája fiatalabb volt, akkor sem mehetett hozzájuk nő. Összeköltözésről szó sem lehet, csak max a közelében, amiből az lesz, előre látom, hogy munkahely-anyuka-este hullafáradtan megkapom, de ha akarja, éjjel is riasztja. És ezt így minden nap. Hogyan lehetne még csinálni? Gondozót nem fogad el, mert akkor az örökségből való kitagadással fenyegeti a páromat, illetve a páromnak sincs szíve más kezére adni. 35+
2014. jún. 17. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát, részvétem. Annyit tudok mondani, hogy én is 4 éve vagyok kapcsolatban.. Engem anyósjelölt megszeretett, de apósjelölt gyűlöl, én ezért nem tudok hozzájuk menni. Ha el tudtok költözni, akkor a párod muszáj, hogy a sarkára álljon és költözzetek igenis messzebbre kicsit. Attól még ápolhatja az édesanyját, de talán juttok egy kis levegőhöz is. 35 évesen már igazán kiállhat a saját, önálló életetekért.

22/N

2014. jún. 17. 14:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha az én párom ennyire anyuka kedvence lenne akkor bele sem kezdtem volna a kapcsolatba hidd el az ilyenek élnek a legtovább mindegy mennyire betegek,szóval ha csak nem akarod az életed javát egy ilyen puha p..cs mellett elvesztegetni tiplizz. Persze előtte beszéld meg ezt vele és ha nem hajlandó lépni akkor spuri
2014. jún. 17. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Elég idióta az anyja! Ahhoz elég nyomós indok kellene, hogy ki tudja tagadni az örökségből és szerintem az nem indok, hogy egy gondozót fogad fel valaki. (persze ettől függetlenül más nevére írathatja. Egyetlen megoldás létezik, méghozzá az, hogy a párod nem enged az anyuka zsarnokosságának.
2014. jún. 17. 17:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez nagyon nem normális! A kapcsolat sem az. ha a pasi nem vállal fel téged és nem képes az önző anyjával konfrontálódni - a betegség nem mentség az önzésre! -, akkor most dobd a pasit, amíg nem késő. Ha anyós felgyógyul, úgyis elmar a háztól, mint a többieket, ha pedig meghal, akkor azonnal szent lesz belőle a kisfia szemében. És ezt a "haldoklósdit" nagyon el lehet ám húzni!

Ez egy iszonyúan patológiás kapcsolat, úgyhogy azt javaslom, menekülj, amíg lehet és olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet.

2014. jún. 17. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

És még valami (4-es voltam):

"Gondozót nem fogad el, mert akkor az örökségből való kitagadással fenyegeti a páromat, illetve a páromnak sincs szíve más kezére adni. 35+"

Az örökségből kitagadni csakis nyomós okkal lehet, és az nem ok, hogy a fia bodlog akar lenni és felesőgül akar venni egy nőt.

Te 35 éves vagy? Akarsz ebben az életben valaha is gyereket? Ha igen, akkor a pasit most azonnal választás elé KELL állítani: vagy konfrontálódok anyuval végre és téged választ, vagy dobod. Komolyan mondom.

2014. jún. 17. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy összeköltozesrol szó sem lehet? Mármint ti, 35 évesen 4 évnyi kapcsolat után nem tudtok összeköltozni egymással anyós miatt??
2014. jún. 17. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem fog ez menni...

Nem is a mostani helyzetért, hanem

"Párom mesélte, hogy míg az anyukája fiatalabb volt, akkor sem mehetett hozzájuk nő. "

A párod nem pár: kisfiú

2014. jún. 19. 00:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nézd, ha neked megfelelő az, hogy anyuka kicsi fia a párod és nem önálló férfi, akkor maradj ebben a kapcsolatban és ne tegyél semmit.

Ha ez így nem jó neked, akkor tedd fel neki a kérdést, hogy mit szeretne: veled közös életet vagy anyukával élni? A fentiek alapján anyukát fogja választani.

Én biztosan dobbantanék ebből a kapcsolatból, még időben, mielőtt gyerek születik. Már így is vesztettél négy évet...

2014. jún. 19. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:

A párod hagyja magát zsarolni érzelmileg....ez ellen nem tudsz mit tenni. Vagy beletörődsz, hogy egy jövőtlen kapcsolatban fogsz élni ahol mindig te leszel a második, vagy keresel olyan férfit aki kiáll magáért.

A párod megmondhatná az öregasszonynak, hogy vagy ápolónő, és akkor nem zsarolja érzelmileg tovább, vagy oldja meg maga.

Igen, az ember szereti és tiszteli a szüleit, de mindennek van határa....

2014. jún. 21. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne ezzel a kérdéssel semmi baj, ha 15 max 18 évesen írja valaki. De 35 évesen, 4 év kapcsolat után anyuci miatt ne lehessen osszekoltozni ez nagyon nagy baj. Más ilyenkor már rég gyereket szül, dolgozik, önálló otthona van. Nem mondom hogy nem kell törődni az embernek a szüleivel, de hogy ne lehessen vkinek 35 évesen semmi önálló élete, az baj. Különben furcsa is, mert az idős, beteg emberek pont szoktak unokara vagyni. Nem lehet, hogy nem is anyósa van vaj, hanem párod nem akar téged eléggé és anyuka csak jó ürügy?
2014. jún. 23. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!