Normális, hogy négy éve nem mehetek az anyósjelöltemhez?
Hát, részvétem. Annyit tudok mondani, hogy én is 4 éve vagyok kapcsolatban.. Engem anyósjelölt megszeretett, de apósjelölt gyűlöl, én ezért nem tudok hozzájuk menni. Ha el tudtok költözni, akkor a párod muszáj, hogy a sarkára álljon és költözzetek igenis messzebbre kicsit. Attól még ápolhatja az édesanyját, de talán juttok egy kis levegőhöz is. 35 évesen már igazán kiállhat a saját, önálló életetekért.
22/N
Nem, ez nagyon nem normális! A kapcsolat sem az. ha a pasi nem vállal fel téged és nem képes az önző anyjával konfrontálódni - a betegség nem mentség az önzésre! -, akkor most dobd a pasit, amíg nem késő. Ha anyós felgyógyul, úgyis elmar a háztól, mint a többieket, ha pedig meghal, akkor azonnal szent lesz belőle a kisfia szemében. És ezt a "haldoklósdit" nagyon el lehet ám húzni!
Ez egy iszonyúan patológiás kapcsolat, úgyhogy azt javaslom, menekülj, amíg lehet és olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet.
És még valami (4-es voltam):
"Gondozót nem fogad el, mert akkor az örökségből való kitagadással fenyegeti a páromat, illetve a páromnak sincs szíve más kezére adni. 35+"
Az örökségből kitagadni csakis nyomós okkal lehet, és az nem ok, hogy a fia bodlog akar lenni és felesőgül akar venni egy nőt.
Te 35 éves vagy? Akarsz ebben az életben valaha is gyereket? Ha igen, akkor a pasit most azonnal választás elé KELL állítani: vagy konfrontálódok anyuval végre és téged választ, vagy dobod. Komolyan mondom.
Ne haragudj, de nem fog ez menni...
Nem is a mostani helyzetért, hanem
"Párom mesélte, hogy míg az anyukája fiatalabb volt, akkor sem mehetett hozzájuk nő. "
A párod nem pár: kisfiú
Nézd, ha neked megfelelő az, hogy anyuka kicsi fia a párod és nem önálló férfi, akkor maradj ebben a kapcsolatban és ne tegyél semmit.
Ha ez így nem jó neked, akkor tedd fel neki a kérdést, hogy mit szeretne: veled közös életet vagy anyukával élni? A fentiek alapján anyukát fogja választani.
Én biztosan dobbantanék ebből a kapcsolatból, még időben, mielőtt gyerek születik. Már így is vesztettél négy évet...
A párod hagyja magát zsarolni érzelmileg....ez ellen nem tudsz mit tenni. Vagy beletörődsz, hogy egy jövőtlen kapcsolatban fogsz élni ahol mindig te leszel a második, vagy keresel olyan férfit aki kiáll magáért.
A párod megmondhatná az öregasszonynak, hogy vagy ápolónő, és akkor nem zsarolja érzelmileg tovább, vagy oldja meg maga.
Igen, az ember szereti és tiszteli a szüleit, de mindennek van határa....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!